Imi place intrebarea ta,e ca un joc neasteptat!
O sa le iau pe rand,cu metoda,sa nu-mi scape vreuna:
Adolescenti,miroase a neliniste,agitatie,strigate vesele si hohote de ras,a tinerete si prospetime,ca o dimineata racoroasa de vara!
Afaceri & Financiar miroase a costum si cravata,geanta diplomat si stampile,a cozi interminabile si birocratie exasperanta!
Arta si Cultura,miroase a creier elevat,a muzeu umbrit de tei si a concert simfonic in matineu,miroase a respect.
Auto & Moto deja m-a umplut cu miros de benzina fara plumb si ulei de schimbat motorul,plec repede pana nu ma umplu si cu vaselina!
Beauty & Fashion,imi miroase minunat a Escada,Gucci si creme Genifique,a fond de ten,rujuri si creme de corp,mmm,saptamani as sta aici,e un intreg rasfat olfactiv,un banchet!
Benzi desenate,aici imi miroase a grafica si Lucky Luck,a Coreea,manga si manhwa,vad lacrimi curgand siroaie pe file colorate si le vad gaurite de impuscaturi printre cactusi.
Cariera,oh,aici imi miroase a curriculum vitae,a asteptari inghetate si inerte,a anunturi febril citite si incercuite cu pixul!
Casa & Gradina,imi place iarasi,imi miroase a florarie si sere cu levantica,a camere proaspat zugravite si parchet abia ceruit,a lemn proaspat taiat si a pomi dati cu var,miros de proaspat si curat,un mare alint!
Cauze nobile,aici miroase a noblete interioara,a generozitate si fapte mari,miroase a surplus de umanitate.
Conversatii,miroase a cafea,tutun si deodorant de camera,a fotolii imbracate-n catifea si masute joase,miroase a poveste nesfarsita si pierde-vara cu capac de Coca Cola,miroase a club non stop,prohibit!
Dragoste si Sex,aici miroase a ce iti imaginezi exact,dar si a emotie,a timiditate,tremur dulce de buze, soapta,dragoste,oare ce miros are primul "te iubesc"?
Educatie si Cultura Generala,miroase a test si a teza,a frunte incruntata peste coala alba si a greseli de ortografie,miroase a scoala de oras de provincie cu pretentii de mare liceu,miroase a nota proasta si a corigenta,miroase a examen!
Familie & Relatii,e ca un pranz sau o masa de seara unde e prezenta toata familia,miroase a tata incruntat si a mama cicalitoare,a copil imbufnat si a calculator parolat,toate astea pe fundal de zambet si suparare ghidusa,mirosul de familie ne e implantat in codul genetic!
Filme & Seriale,aici e placut,miroase a pop corn proaspat si-a seminte,a ciocolata si servetele umede,miroase a scaun comod si cotul vecinului,miroase a soapte.
Filesharing/linksharing,vai,aici miroase a suspendare si a avertisment,piratii nefiind agreati in zona asta de uscat!
Gastronomie,aici ma predau,ciorba de burta si micii mi-au mutat nasul,papanasii cu smantana si dulceata de zmeura aburesc imbietor si muscat otonelul sta la rece,as putea ramane aici?
Hobbies & Pets,miroase a animalut de casa,iubitor si devotat,miroase a prietenie frateasca,miroase a suflet si blanita moale.
Informatii Utilitare,categoria asta miroase a Gara de Nord,intrebari vin, intrebari pleaca, mai ca aud si tacanitul rotilor de tren, cu fiecare raspuns postat!
Jocuri PC/online, aici e mai greu, miroase a creier incins si a ochi inflamati de nesomn, miroase a strategie si dorinta sa spargi monitorul de 20 de ori pe secunda,miroase a nebunie incipienta,sa ne indepartam incet si cu grija,nu vrem sa provocam vreun incendiu!
Legislatie, Politic & Social,aici miroase a tribunal si sentinte reci,a curente si simpatii liberale sau non,a petitii si cereri,a sala pasilor pierduti.
Literatura miroase frumos,ca o sala de lectura generoasa si tacuta,ca o carte noua abia cumparata,ca emotia si nerabdarea sa ajungi la ultima pagina,miroase a tipografie si litera tiparita!
Muzica miroase a viata! A tumult,a viu,miroase a mangaiere si razbunare,miroase a ameteala si trezire,miroase a fericire!
Religie-aici e clar,miroase a pucioasa si-a candela,a busuioc si-a vin de Pasti,miroase a tamaie si-a matanii,miroase a tacere!
Sanatate-miroase a apa oxigenata si iod,a clor dezinfectant si sunete de instrumente medicale,miroase a plicuri in care nu stii cat sa pui si a cutii de cafea,miroase a boala,foarte trist.
Shopping-miroase bine,a mall si bani aruncati fara socoteala,o fiesta financiara,un perpetuum mobile perfect al banilor si dorintelor materiale,miroase a zadarnicie inconstienta si vesela!
Sport-miroase a muschi chinuiti,trasi,stransi,intinsi,adusi acolo unde dorim,miroase a adrenalina si efort exagerat,a bare de metal si greutati de cauciuc,miroase a transpiratie!
Stiinta si Filosofie-aici miroase a creier incins, a aburi de creier si inclestari filozofice, a protipendada intelectuala si geniu nerecunoscut, miroase a aristocratie noematica.
Tehnologie-aici miroase a unitati si monitoare, a virusi si trojeni, a Norton si Kaspersky, miroase a praf.Mult praf!
Telefonie-miroase a bazait,a ton ocupat,a carcasa noua si a plastic modelat,miroase a magazin de jucarii!
Timp liber,miroase a weekend si bere la halba,miroase a gratar si iarba verde,miroase a bicicleta,patine cu rotile si geamuri sparte de copii vecinului, miroase vesel, a primavara, a lumina!
Trivia/Amuzante miroase a grimasa si a clown, a romburi colorate si gulere evantai, a tumbe si circ cu cupola inalta, miroase a hohot silit de ras.
Totul despre TPU miroase a ...TPU,ar trebui sa scoatem si un parfum al site-lui,cu miros de vanilie,mosc si lacramioare!
Turism,miroase a soare si valuri inspumate,a bilete de avion si calatorii exotice,miroase a piscuri de munte si caprioare,miroase a cabana si foc de tabara,miroase a vacanta!
Voluntariat/ Ecologie miroase a verde crud,ca un mar proaspat,miroase a cadouri minunate din inima,pentru inima, miroase a speranta!
Am obosit scriind, iti spun sincer.
Dar mi-a placut la nebunie intrebarea asta, inca as fi scris, inca as fi spus, mi-a fost teama sa nu te plictisesc, dar am lumina in ochi si respir nesatioasa aerul din jurul meu.
Iti multumesc!
Nu ma refeream literalmente sa te apuci acum sa mirosi prin monitor. Dar ma tem ca in viitor o sa fie posibil si asa ceva...iar atunci casa de nebuni nu va mai avea decat sa gazduiasca si oameni normali?
Nu stii cu cata bucurie ti-am raspuns si am inca o data dovada ca notiunea timpului dispare complet in fata bucuriei!