Pai folosesc doua tehnici simple:
Acasa:
Iau o tigaie si lovesc atacatorul in cap, apoi spun ca mama e politista!
Pe strada:
Ii dau cu poseta in cap si dupa ii spun ca mama e politista
Cand am fost mica am facut cateva cursuri de autoaparare...adevarul este ca nu mai tin minte nimic... dar nu imi este frica...atat timp cat am maini sa dau si picioare sa fug
Evitarea conflictului e cea mai buna tehnica. sau daca n-ai incotro, in cazuri cu totul extreme, un pumn in gat cu toata forta
Eu nu stiu nici o tehnica, dar daca sunt nevoit sa ma apar o sa-mi folosesc pumnii si picioarele
Incerci sa scapi cu frumosu si vorba buna si daca chiar nu ai in cotro da umpicut mai tare cu el de pamant.crede-ma ca daca se mai ridica de jos nu o sa faca nimic altceva decat sa tot deie din gura, nu de alta da numa aia o sa si-o mai poata misca
Pai, nu conteaza unde esti :
la baieti :
1.aseazate intr-o parte te apleci rapid si ii dai cu cotu in punctul sensibil 2. daca te apuca de mana intorci mana si il apuci ii dai mana dreapta peste gat, stanga o tii si cu genunghiul ii dai la xxx 3. il apuci de mana dreapta si o rasucesti tot in aceeasi parte si eu rasucesti cat mai mult pana care la pamant iar apoi ii dai cu piciorul in burta! si nu uita, niciodata cand l-ai lasat la pamant nu e bine sa te intorci
la fete : daca esti in spatele ei o apuci de maini si ii pui piedica din fata ( daca esti multumita pleci daca vrei mai mult dai cu piciorul tare in burta )
daca e in fata nu e bine sa o apuci de par deoarece si ea te va lua la fel, ii iei mana, o dai prin spatele gatului, cealalta o tii iar apoi ii dai cu genunchiul la p***, daca este in fata ta dai cu piciorul in burta, daca te apuca de picior ii dai cu piciorul tare tare in punctul sensibil eventual in partea dintre fund si p***
sper ca ti-am fost d folos
Eu am facut box 5 ani am fost campion judetean dar un box-er ia bataie daca e de la un tip ce face kick box uite cateva tehnici pe net apar la discoveri te ajuta mult cele in care dai cu piciorul deoarece e mai eficient decat pumnu
http://www.youtube.com/watch?v=0_nstWdKlyU&feature=channel mai te uiti si u succes
1. Incearca intotdeauna sa eviti o bataie... fereste te de persoane dubioase sau cu chef de scandal.
2. Daca esti pus intr o situatie in care trebuie sa te bati neaparat, incearca sa lovesti in fata(ochi, cel care nu vede nu se poate apara), gat sau stomac.
3. Tine ti barbia bagata putin in piept sa nu iei vreun croseu urat in ea, garda sus astfel incat sa poti sa ti aperi capul si gatul.
4. Incearca sa lovesti tu primul
Pai mai bine ai incerca sa iti tii garda intodeauna acoperati capul el te va nimeri la burta tu in acel timp il lovesti la cap mereu loviturile la cap sunt cele mai dureroase, am un unchi fost boxeor si m-a invatat cate ceva mai ales sa iti tiii garda sus si jos mereu fente si aparare cat se poate dai o lovitura in ficat si e lesinat dar fi atent nu vrei sa il ai pe constinta mai bine dai una si dupa aia suna la politie si anunta ce ti-a facut sau mai bine fugi daca nu loveste dar ai grija cum si nu il rani grav doar dai o lovitura de gratie.
Pai in orice caz eviti bataile dar daca e nev i dai la burta pipt gat da in fata nu! il poti mutila de ex la tampla u picioru i faci ceva la ochi il mutilezi si il ai pe constinta i dai una si fugi sau nu te pui cu nimeni am o experienta mai neplacuta cu cineva asa ca nu recomand bataile dar totusi daca vrei sa fii tare in viata si daca esti mic incepe de pan a-5a pana in a 9-a karate si dupa aia 2-3 ani box
Da Nu recomand Nimanui!
Pai eu iti dau un sfat picoarele se folosesc la loviturile puternice in stomac, in partile sensibile, in tibie sau daca e un adversar de masura ta in poti lovi in cap mainile se folosesc mai putin in karate dar sunt foarte utile daca vrei sa-l imobilizezi pe respectiv. Daca se apara scuipa-l in ochi dai una in gat si FUGI!
ubox7007 întreabă:
anonim_4396 întreabă: