| Ralux a întrebat:

Ce miscari sau tehnici de autoaparare stiti? Cred ca cel mai bine stie cine a fost si la un curs de karate sau autoapararehappy.
Astept raspunsurihappy

Răspuns Câştigător
| Gabry a răspuns:

Pai folosesc doua tehnici simple:
Acasa:
Iau o tigaie si lovesc atacatorul in cap, apoi spun ca mama e politista!
Pe strada:
Ii dau cu poseta in cap si dupa ii spun ca mama e politistalaughing

55 răspunsuri:
| albastrel a răspuns:

Cand am fost mica am facut cateva cursuri de autoaparare...adevarul este ca nu mai tin minte nimic... dar nu imi este frica...atat timp cat am maini sa dau si picioare sa fug big grin

| JackieSue a răspuns:

Mai bine e sa ai un spray paralizant cu care sa-i dai in ochi si dupa fugi.

| vyol3ta a răspuns:

Sunt total de acord cu @annda rolling on the floor

| kayan a răspuns:

Evitarea conflictului e cea mai buna tehnica. sau daca n-ai incotro, in cazuri cu totul extreme, un pumn in gat cu toata forta laughing

| annda a răspuns:

Stiu eu una buna tare : fuuuugiiiiiiiiiii! big grin

| cLaudYu a răspuns:

Eu nu stiu nici o tehnica, dar daca sunt nevoit sa ma apar o sa-mi folosesc pumnii si picioarelebig grinbig grin

| naya a răspuns:

Daca e barbat stiu ce sa-i fac ca sa-l doara tare. dar tare de tot devil

| redbull a răspuns:

Incerci sa scapi cu frumosu si vorba buna si daca chiar nu ai in cotro da umpicut mai tare cu el de pamant.crede-ma ca daca se mai ridica de jos nu o sa faca nimic altceva decat sa tot deie din gura, nu de alta da numa aia o sa si-o mai poata misca laughing

| Seniorithabebi a răspuns:

Pai, nu conteaza unde esti :
la baieti :
1.aseazate intr-o parte te apleci rapid si ii dai cu cotu in punctul sensibil devil 2. daca te apuca de mana intorci mana si il apuci ii dai mana dreapta peste gat, stanga o tii si cu genunghiul ii dai la xxx laughing 3. il apuci de mana dreapta si o rasucesti tot in aceeasi parte si eu rasucesti cat mai mult pana care la pamant iar apoi ii dai cu piciorul in burta! si nu uita, niciodata cand l-ai lasat la pamant nu e bine sa te intorci

la fete : daca esti in spatele ei o apuci de maini si ii pui piedica din fata ( daca esti multumita pleci daca vrei mai mult dai cu piciorul tare in burta ) devil
daca e in fata nu e bine sa o apuci de par deoarece si ea te va lua la fel, ii iei mana, o dai prin spatele gatului, cealalta o tii iar apoi ii dai cu genunchiul la p***, daca este in fata ta dai cu piciorul in burta, daca te apuca de picior ii dai cu piciorul tare tare in punctul sensibil eventual in partea dintre fund si p***

sper ca ti-am fost d foloshee hee

| coco514 a răspuns:

Eu am facut box 5 ani am fost campion judetean dar un box-er ia bataie daca e de la un tip ce face kick box uite cateva tehnici pe net apar la discoveri te ajuta mult cele in care dai cu piciorul deoarece e mai eficient decat pumnu
http://www.youtube.com/watch?v=0_nstWdKlyU&feature=channel mai te uiti si u succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti fi profesionist in orice sport de contact, p strada dk vin mai multi nu ai ce face tot te prinde unu iti da la cap si bafhappy, daca sunt 2-3 max 4 merge sa ii rupi in bataie depinde de pers eu unu asa as facetonguebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e unu singur si te ataca il poti lovi la sensibilitatebig grin si apoi sa fugi, degete in ochithinking, dar daca sunt mai multi cel mai bine e s fugitonguehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! fac karate de 4 ani si numi este frica. Dar in cazuri in care esti atacat pe strada cel mai sensibil loc este gatul cu doar 2 degete il put doburi chiar sugruma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca daca iti pui amandoua mainile in fata in forma de x te poti apara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Incearca intotdeauna sa eviti o bataie... fereste te de persoane dubioase sau cu chef de scandal.
2. Daca esti pus intr o situatie in care trebuie sa te bati neaparat, incearca sa lovesti in fata(ochi, cel care nu vede nu se poate aparalaughing), gat sau stomac.
3. Tine ti barbia bagata putin in piept sa nu iei vreun croseu urat in ea, garda sus astfel incat sa poti sa ti aperi capul si gatul.
4. Incearca sa lovesti tu primul tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu te bagi niciodata in lupta daca nu esti sigur ca vei castiga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pastreaza distanta fata de adversar. urmareste punctele slabe, aplica lovituri eficace in zonele vulnerabile.veniti in sala la mine si va voi invata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I am jachs lee sun and i dont need this

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mai bine ai incerca sa iti tii garda intodeauna acoperati capul el te va nimeri la burta tu in acel timp il lovesti la cap mereu loviturile la cap sunt cele mai dureroase, am un unchi fost boxeor si m-a invatat cate ceva mai ales sa iti tiii garda sus si jos mereu fente si aparare cat se poate dai o lovitura in ficat si e lesinat dar fi atent nu vrei sa il ai pe constinta mai bine dai una si dupa aia suna la politie si anunta ce ti-a facut sau mai bine fugi daca nu loveste dar ai grija cum si nu il rani grav doar dai o lovitura de gratie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine au am fost si sunt la karate si am invata ca poti da loviturile doar daca esti atacat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai usor este sa incerci sa scapi cu frumosu si daca nu atunci lovesti cat de tare poti la gat la stomac depinde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hgeedjhdedufeshgergv,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost doar o saptamana da am invatat destule cel mai bine e sa lovestiundeva inde stii ca poti sa il pui la pamant adica doar la puncte slabe sau la puncte de labiciune ii dai un maoashi si il termini nu stiu daca am skris korect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e barbat il lovesc in zona x si apoi in stomac iar daca e femeie o iau de par

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in orice caz eviti bataile dar daca e nev i dai la burta pipt gat da in fata nu! il poti mutila de ex la tampla u picioru i faci ceva la ochi il mutilezi si il ai pe constinta i dai una si fugi sau nu te pui cu nimeni am o experienta mai neplacuta cu cineva asa ca nu recomand bataile dar totusi daca vrei sa fii tare in viata si daca esti mic incepe de pan a-5a pana in a 9-a karate si dupa aia 2-3 ani box
Da Nu recomand Nimanui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sofer de tir de ceva ani si cand sunt in tir folosesc bata de bassbal, iar daca am conflicte pe strada. fuga ii rusinoasa dar ii sanatoasa.mersu pe jos face picioru frumos ceau cretu13

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Priviti http://www.youtube.com/watch?v=fN7yn0XOSMQ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Priviti http://www.youtube.com/watch?v=fN7yn0XOSMQ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu iti dau un sfat picoarele se folosesc la loviturile puternice in stomac, in partile sensibile, in tibie sau daca e un adversar de masura ta in poti lovi in cap mainile se folosesc mai putin in karate dar sunt foarte utile daca vrei sa-l imobilizezi pe respectiv. Daca se apara scuipa-l in ochi dai una in gat si FUGI! big grin