Pai folosesc doua tehnici simple:
Acasa:
Iau o tigaie si lovesc atacatorul in cap, apoi spun ca mama e politista!
Pe strada:
Ii dau cu poseta in cap si dupa ii spun ca mama e politista
Mdaaa... astea merg la orice persoana 1) i spui ca i-au cazut tigarile si daca se uita i-al de cap si tragei un genunchi in gura 2) il scuipi in ochi si daca se sterge u i dai repede una cu tibia astfel incat sa cada la pamant 3) daca nici una nu merge i zici ca maikasa i proasta apoi i bagi degetele in ochi si fugi!
Pai fa kedam barai pune ce mana vrei la gat si cand te ataca cineva mana de la gat pune-o langa burta si cea lalta pune-o jos
Asculta dupa parerea mea nu e nevoie sa te bati poti cu vorba rezolvi mai mult decat cu pumnii...dar in caz situatia se inrautateste nu spun ca nu ar trebui sa dai...fa ca mine:mi-am cumparat o bratara cu tepi pe care uneri o pun in asa fel sal lovesc cu ea dar odata ce ai respect nime nu se ia de tine.Eu n-am incepu t luptele eu doar le-am terminat si mi-am castigat respectul
Kayan frate noi vrem sa il batem sa ne lase in pace nu sa il omoram...eu la sala de lupte libere am incercat acea schema cu gatul.dar cu 2 degete si am vazut ca adversarul abia mai putea respira.ia gandeste-te tu cum ar fi cu un pumn cat poti de tare iti dai seama ca l-ai ucis instantaneu.cea mai buna metoda e sa ii dai 2 pumni in cap(in frunte daca se poate).si iti zic, ca dupa ce l-ai ametit putin te lasa el in pace, sau o lovitura buna in stomac sau in ficat.de obicei cei care se iau la cearta sunt barbatii, iar pentru cei mai slabuti si mai putin puternici puteti sa aplicati o lovitura buna la outesi asta nu doar pentru tine ci pentru toti care viziteaza acest site.bafta si incercati sa evitati cat mai mult conflictele va spun eu e nasol rau.
Pai eu am facut karate dar acum 3-4 ani...de atunci nu prea imi mai aduc aminte dar cred ca cel mai bine ar fi sa iti folosesti pumnii si picioarele
Am citit comul cul JackieSue cu spreiul paralizant e o ide foarte buna dar nici odata nu dai cu el cuiva in ochi ci se da in piept am avut si eu un caz cu niste batausi eu singur si 30 pe mine care n-au reusit sa ma prinda
Cel mai bine e sa fugi dar daca esti mai solid te apropi de el si ii apuci mana si al arunci merge mereu dupa aceea te pui peste el pana se calmeaza daca nu merge un picior in burta merge mereu.
Fac karate de 4 ani si numi este frica. Cunosc multe tehnici cu ajutorul carora scap de orce. Cele mai sensibil loc este in gat o lovitura puternica il poate dobori. Daca se apara va sfatuiesc o locutura cu genunchiul in stoman si apoi mai incercati cu gatul va asigur ca nu se mai poate apara.
Eu stiu multe tehnici. te duci foarte aproape de el il prinzi de maine si il lovesti in spatele genunchiului cu toata forta. iti da o lovitura la nivelul stomacului, il prinzi de picior, te apropi de el ii pui piedica si dupa aia te descurci tu.nu trebuie sa ai multa forta...foarte putina...deci trebuie s aai putina forta si minte
Deci Ralux eu zic o Poveste patita de mine ma plimbam pe un mal a crisului si au trecut 3 tiganusi pe langa mine care erau inofensivi aveam peatuncea 14 anisori si mau intrebat daca is smecher si m-au luat deoparte toti aveau varste cuprinse intre 16-19 ani Si m-au pus sa scot telefonul si mi-a zis sa ildau 2 stateau in fata mea 1 in spate am luat telefonul i-am intins mana a intins mana si am dat drumu la telefon. apoi sa aplecat dupa el in acel moment cum se zice pe la noi (una scurta ca in ardeal) un picior in cap si cazu apoi cand vrusai sa ma duc spre ceilati au luat-o la Goana Nu exista Autoaparare voi dati tehnici aicea dar acolo. cand esti in momentul actiuni cam uiti de ele totul depinde de VANA Din TINE! Sper ca ti-am fost util...(si avusesem pe atunci si 2 luni de cickbox)
ubox7007 întreabă:
anonim_4396 întreabă: