| AvalohAlyn a întrebat:

Ce nota dați calitatii vieții/nivelului de trai din Romania?

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

7/10

| Celcestietot a răspuns:

Păi, aici este mai complicat de acordat o notă thinking Sunt mulți oameni săraci care își maschează venitul (sau de multe ori pe cel al părinților, că altfel ei sunt niste viruși ai societății care nu produc nimic sad ) și par cei mai bogați oameni posibili pe rețelele de socializare, dar ei de fapt în casă (în garsoniera în cazul multora) se târăsc să supraviețuiască și aici mă refer strict la infecții care pe lângă faptul că sunt niște maiestri iluzioniști buni (până la o scurta clătinare a stării eului lor rolling on the floor ), mai au și un comportament de prost pe unde apuca să interacționeze, o aroganta nesimțită, moșteniri 0, deci într-un cuvânt, nu au ce să de-a mai departe urmașilor acestora, decât probabil pozele de Instagram și Facebook și alea editate, fotogenici nici în realitate rolling on the floor... de Twitter nu au auzit, așa că nici cultura generala nu au; chiar mă miră cum astfel de persoane se reproduc, dar asta este cu totul altă întrebare laughing. Sistemul educațional este din punctul meu de vedere unul nasol (pe scurt), salariile relative. Nota mea finală este -5.

| gemeni6226 a răspuns:

5/10

| Celcestietot a răspuns (pentru gemeni6226):

Rotunjit, dar mai adaugat si 13 sutimi de s-a ajuns la 5, altfel imi este greu sa cred.

| gemeni6226 a răspuns (pentru Celcestietot):

Nu am vrut sa fiu prea dura.

| Bruno92 a răspuns:

6/10

| Celcestietot a răspuns (pentru Bruno92):

6, simbolizeaza imperfectiunea, deci de aici si numarul tau laughing rolling on the floor?

| Bruno92 a răspuns (pentru Celcestietot):

Numărul the omen big grin
vad ca ești high azi, nu gluma happy
tu la NASA ar trebui sa fi acum nu pe tpu.ro.

Numarul de omen laughing laughing laughing
Astazi sunt pe tsunami laughing big grin
La NASA, sa fiu primul care colonizeaza Martewinking cool. Cu totii suntem cu/dintr-un un oarecare motiv aici, nu happy?

Da, dar tu chiar ești inteligent, dacă tu consideri ca nu e o pierdere de timp e ok. dar tu poți mult mai mult, cred ca ești bleg ca și mine, nu știu laughing
probabil ai și tu o depresie ușoară de nu te interesează lumea reala prea mult.
măcar asa eviți mulți prosti dar ce e în exces nu e în regula.

Nu este o pierdere de timp daca stii cum sa te folosesti, se si simte oarecum happy. Am o viziune si deci perceptie mai diferita si nu neaparat depresie, chiar facusem un test de curiozitate acum ceva timp, daca vrei ti-l trimit pe privat mai tarziu, si tu probabil ca esti mai bine ca mine din niste puncte de vedere, fii optimist, fiecare cu ale sale big grin.
Nah, decat sa intru in contact cu ce este infect, mai bine stau eu aici linistit cand doresc si imi este foarte bine, chiar daca este in exces.

Da, TPU poate fi și o buna terapie indeed.happy
pai na, e viata ta o gestionezi cum vrei tu.
bravo ție, emani multa energie!

Cum vrei, cum nu vrei, faci ce poti happy, scapa cine poate XD.
Multumesc, si tu emaniwinking!