Daca e fata irina sau guadalupe(sa o strig lupe/lupita).anahi...mara,violeta,roxy...adelina, laura astea-s numele mele preferate
daca e baiat danutz...sau andrei
sau paul.cosmin,stefan,raulnu stiu
tu ce nume ai pune?
Bună.
Indiferent ce va fi, fată sau băiat obligatoriu Nicolae sau Nicoleta iar al doua prenume îi voi alege împreună cu soțul.
Pa, pa.
Primului copil i-am pus numele:Andrei-Robert, iar celui de-al doilea, daca este baiat Romeo si daca este fata Julieta
Daca e fata ii pun numele Diana, daca e baiat ii pun numele Octavian sau Cristian.
Tu? :d
Pentru fetita:Simona, Julieta, Beatrice(in amintirea unei foarte bune prietene) sau Xena
Pentru baietel:Florin, Andrei, Cristian sau Doru
Bafta.
Eu mi-as dori fffff.mult o fetitasi i-as pune numele aida kasyadk as avea baietel i-as pune numele mario elko:p!
Andrei imi place foarte mult, are si corespondent maghiar, si legat de partea feminina, am ramas pe pozitia cu Sofia (cu accent pe o, cum se pronunta capitala Bulgariei sau numele Sofiei Vicoveanca. Urasc pronuntia Sofiiiiiiiiia). Dar imi surade sa ii pun numele Klara (sau Clara, ma mai gandesc) daca imi seamana
Fata - Alexandra, Alice, Gabriela, Beatrice sau Stefana
Baiat - Alexandru, Edmund [ Ed ], Edward sau Radu
Cred ca astea ar cam fi numele care imi plac ... desigur, astea sunt cate unul din primul prenume, iar al 2-lea as vrea sa fie un nume de sfant/sfanta
Baiat- Cristian, Luciano, Justin, Mihai, George
Fata- Cristiana, Miley, Sofia, Ruxandra, Delia, Diana
Daca ar fi baiat i-as pune Cristian Eduard si daca ar fi fata i-as puneetronela Iuliana
Buna!`
Daca o sa fie fata: Lorelai, Ayanna, Ayelin, Aurora, Caitlin, Carla, Clara, Ella, Ema, Faline, Farren, Fiona, Flair, Ina, Irma, Leona, Lia, Lona, Lorena.
Daca e baiat : Cezar, Eduard, Leonard, Lucian, Alexandru.
Acestea sunt numele mele preferate pentru fete si baieti!`
Bye!`:*
Daca ar fi fata:Ana, Hera, Cassidy, Izabela, ca sa-i spun Bela sau Iza sau Izi, Mara, Miley, Diddy, Maya mai ales
daca ar fi baiat:Tudor, Patrick, Aydan, Roy, Michael
Daca e fata: Alexa, Cristina, Irina, Denisa, Crina, Anda, Mirabela, Sabrina, Daria, Anemona. Daca era baiat: Denis, Cristian, Andrei, Bogdan, Alin...
Un prenume care sa fie in deplina concordanta cu numele de familie si cu mediul in care va trai. nu-i asa?
Daca ar fi baiat as vrea catalin, razvan, cosmin ...si daca ar fi fata melania, ramona, madalina
Fataiana
Baiat:...Nu stiu in totdeauna mi-a placut Quenci dar nu prea merge la romani
anonim_4396 întreabă: