Eu sunt credincios sau ateu, depinde cine întreabă sau ce interes are, au ce interes am eu să argumentez. Nu cer să fiu crezut, chiar mă bucur dacă sunt contestat, ca să provoc cititorului un motiv de meditație.
Buna.Daca te referi la comentarii, ar fi amuzant sa arate istoricul editarii, ca la Facebook.
Asta am zis si eu la un moment dat...
Nu știm, însă poate pe unii îi apucă pocăința sau poate că devin misogini sau misandre și vor să își expună aceasta viziune sau vor sa o facă pe-a interesanții...sau sau sau
Depinde, daca dau de cineva care le împărtășește vizunea, probabil că da, in rest nu.
Daca deschizi un subiect de genul, ofera informatii sau exemple ( de preferat poze ) care sa ne dea si noua un context. "Intrebarea" ta, lasa foarte mult loc de imaginatie. Vorbind strict despre ceea ce spui tu, fara context, pot sa spun ca nu ma intereseaza de alti utilizatori prea mult si atata timp cat vad o perceptie gresita, rad.
Prefer sa imaginatie...sau mai bine nu!
sa privim adevarul in pielea goala.Imi asum ce scriu.
E vorba de anonim! Azi dimineata a deschis o postare in care era deranjat de cei care ii comenteaza desi se afla pe lista lui de ignor.Si spunea ca blocheaza alti 10 pentru asta! Iar in comentari spunea de userii care il jignesc, insa fara a aduce dovezi! Sunt si eu mentionata. Apoi a modificat fiecare comentariul.
La el cred ca e vorba despre o problema la cap. Omul nu prea poate sa formuleze niste argumente valide si de obicei am vazut ca sare dintr o parte in alta foarte rapid. Acum spun ca esti urata si apoi spun ca la Bucuresti ploua, cam asa face el. Nu mi se pare nici macar amuzant ceea ce abereaza anonim, nu e interesant.
Pur și simplu ignoră-l!
Omul are probleme, lasa l.
Sigur asta! si se simte jignit.
Sorelu întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
alfons2390 întreabă: