| Fatamuntilor a întrebat:

Ce o fi in mintea utilizatorilor care isi modifica in mod constant continutul mai ales cand vor sa dovedeasca un adevar(a lor)
Mai au ei credibilitate in fata celoralati utilizatori?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, categoric nu mai au credibilitate.
Acestia acund ceva, au traume psihice, au probleme cu ei insusi, sunt oameni cu frici si angoase, oameni care nu se pot exterioriza altfel decat prin scris sub anonimat, oameni care sunt singuri si nesiguri pe ei, oameni fara pic de responsabilitate, fiind dominati de frica interna, sa nu fie descoperiti, sa nu se afle adevarul si atunci in primul impuls scriu "tare", mint si jignesc cat pot, dupa care ii cuprinde frica si sterg tot ce au scris, sau modifica continutul, sa nu fie tras la raspudnere sau sa li se inchida contul.
Acestia sunt oameni patetici, oameni fara coloana vertebrala, oameni de nimic cu alte cuvinte, oameni care nu au realizat nimic in viata lor, fiindca sunt incapabili sa faca ceva ori sa-si asume propria raspundere, fata de ceea ce afirma.

17 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Nu știm, însă poate pe unii îi apucă pocăința sau poate că devin misogini sau misandre și vor să își expună aceasta viziune sau vor sa o facă pe-a interesanții...sau sau sau happy

Depinde, daca dau de cineva care le împărtășește vizunea, probabil că da, in rest nu.

| Sekim a răspuns:

Daca deschizi un subiect de genul, ofera informatii sau exemple ( de preferat poze ) care sa ne dea si noua un context. "Intrebarea" ta, lasa foarte mult loc de imaginatie. Vorbind strict despre ceea ce spui tu, fara context, pot sa spun ca nu ma intereseaza de alti utilizatori prea mult si atata timp cat vad o perceptie gresita, rad.

| Fatamuntilor explică (pentru Sekim):

Prefer sa imaginatie...sau mai bine nu!
sa privim adevarul in pielea goala.Imi asum ce scriu.
E vorba de anonim! Azi dimineata a deschis o postare in care era deranjat de cei care ii comenteaza desi se afla pe lista lui de ignor.Si spunea ca blocheaza alti 10 pentru asta! Iar in comentari spunea de userii care il jignesc, insa fara a aduce dovezi! Sunt si eu mentionata. Apoi a modificat fiecare comentariul.

| Sekim a răspuns (pentru Fatamuntilor):

La el cred ca e vorba despre o problema la cap. Omul nu prea poate sa formuleze niste argumente valide si de obicei am vazut ca sare dintr o parte in alta foarte rapid. Acum spun ca esti urata si apoi spun ca la Bucuresti ploua, cam asa face el. Nu mi se pare nici macar amuzant ceea ce abereaza anonim, nu e interesant.

| sammie a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Pur și simplu ignoră-l!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu sunt credincios sau ateu, depinde cine întreabă sau ce interes are, au ce interes am eu să argumentez. Nu cer să fiu crezut, chiar mă bucur dacă sunt contestat, ca să provoc cititorului un motiv de meditație.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca te referi la comentarii, ar fi amuzant sa arate istoricul editarii, ca la Facebook.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Omul are probleme, lasa l.

| Fatamuntilor explică (pentru dullcat):

Asta am zis si eu la un moment dat...

| Fatamuntilor explică (pentru suntserios):

Sigur asta! si se simte jignit.

| Fatamuntilor explică (pentru Violleta2022):

Sigur asta!
Dar ei mai stiu ca daca li se inchide contul oricum isi fac cont nou.Pentru ca au tupeu si ca sistemul le-o permitre!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Ai dreptate, dar macar de ar invata ceva dupa ce li se inchide contul, sa nu mai repete greselile anterioare, nu ca aceia care-si fac cont si blocheaza pe toata lumea de la inceput, de frica sa nu cumva sa fie dati de gol, ca-s mincinosi sau patetici cu comentariile postate.

Sincer, de aceia imi este teribil de mila, ca-s saraci cu duhul si numai Dumnzeu stie in ce saracie, mizerie si neajunsuri traiesc.

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Corect!

Culmea e ca unii se simt jigniti doar daca aduce vorba de ei,

| ALM2000RO a răspuns (pentru Fatamuntilor):

E ciudat rău acest anonim. Din ce știu e un evreu de vreo 50 și ceva de ani din București, dar nu știu cu ce se ocupă. Ideea e că n-am interacționat pe mesagerie (deci în privat cu el), doar mi-a răspuns la o serie de întrebări și sincer nu mi-a plăcut deloc stilul lui de a aborda problemele la a căror întrebări formulate doream un răspuns clar și serios.
Acum 2 zile i-am dat la penultima mea întrebare lui dullcat fundă, anonim apucase să-mi răspundă înainte și ca de obicei (în stilul lui), peste câteva ore după funda dată mi-a lăsat răspuns că am probleme psihice, că scriu ca unul care nu e sănătos la cap (nu știu de unde a scos vorbele astea, scriu normal și nu sunt cu întrebări creepy, de nebun sau de troll - sunt chiar consecvent în întrebările mele) și mi-a zis că pentru asta el mă va bloca și ignora că n-are ce vorbi cu cei ca mine și a și făcut-o. Poftim de mai înțelege ce e cu omul ăsta și ce l-a apucat să se supere pe mine că cică i-am dat fundă *uneia care a răspuns cu link-uri de pe net* (adică dullcat). El săracul nu înțelege că tocmai asta e ceea ce așteptam: răspunsuri serioase și cu link-uri la articole sau studii, deci documentate.
Nu are rost să-mi răcesc gura cu el, cred că are niște probleme omul, i-am dat și eu azi un ignore înapoi și aia e. Am mai mulți useri ignorați decât prieteni, e plin de ciudați și frustrați supărăcioși pe-aici laughing

| dullcat a răspuns (pentru ALM2000RO):

El e super dubios.A avut multe conturi pe aici si tot isi face dupa ce e suspendat.S-a mai apucat sa blocheze zeci de oameni, cica tot din cauza mea. Unde vedea ca raspund la intrebari, imediat block la cei care puneau intrebarile. laughing Mai si trimitea captura de ecran cu cei blocati din lista, incercuiti cu rosu, ca sa imi dau seama care sunt din ziua aia si care din alta zi.