| SilentRain a întrebat:

Ce părere ai de Revolut?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O parere ok daca il folosesti pentru chestii minime, gen un transfer intre prieteni, o plata in valuta etc

in rest sa fereasca sfantul sa ai o suma mare pe ea si ei sa se hotarasca sa o blocheze... om te-au facut.

| Catrice a răspuns:

Bun dacă strângi banii pentru nunta noastră pe elhee hee

| SilentRain explică (pentru Catrice):

Pentru cimitir, da
Mă gândesc să am un card de pe care să-mi fac cumpărături...dar fara comisioane la fiecare plată...yak

| Catrice a răspuns (pentru SilentRain):

Ai vrut BCR, suporțihee hee

| SilentRain explică (pentru Catrice):

Le dau foc la sediu

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns (pentru Catrice):

Nicio nuntă -_- drogați.

| CIaudiu a răspuns:

Deocamdata una foarte buna. Paltforma lor online (aplicatia) e superba. Transferurile se fac instant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut Revolut acum un an. E ok. Dezavantajele ar fi ca oricum ai nevoie de card la alta banca pentru a depune bani in cont si ca e aproape in totalitate virtual.

La un moment dat, de exemplu daca schimbi telefonul se poate sa nu mai mearga aplicatia reinstalata. La mine s-a intamplat asta...inca nu am solutionat. Dar nu mai aveam bani in cont asa ca am renuntat, de altfel acum nici nu mai am nevoie sa schimb bani.

E ok in schimb ca e bun pretul de cumparare a altor monede...ca poti avea cont in mai multe monede, ca merge blocat cardul din aplicatie - desi asta cred ca acum merge la mai toate bancile etc.

| Catalin77945 a răspuns:

Una foarte buna

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Nu știu ce este revolut nu am avut în viata mea așa ceva da vad reclama lui uneori pe YouTube