Pentru cimitir, da
Mă gândesc să am un card de pe care să-mi fac cumpărături...dar fara comisioane la fiecare plată...yak
Deocamdata una foarte buna. Paltforma lor online (aplicatia) e superba. Transferurile se fac instant.
O parere ok daca il folosesti pentru chestii minime, gen un transfer intre prieteni, o plata in valuta etc
in rest sa fereasca sfantul sa ai o suma mare pe ea si ei sa se hotarasca sa o blocheze... om te-au facut.
Am avut Revolut acum un an. E ok. Dezavantajele ar fi ca oricum ai nevoie de card la alta banca pentru a depune bani in cont si ca e aproape in totalitate virtual.
La un moment dat, de exemplu daca schimbi telefonul se poate sa nu mai mearga aplicatia reinstalata. La mine s-a intamplat asta...inca nu am solutionat. Dar nu mai aveam bani in cont asa ca am renuntat, de altfel acum nici nu mai am nevoie sa schimb bani.
E ok in schimb ca e bun pretul de cumparare a altor monede...ca poti avea cont in mai multe monede, ca merge blocat cardul din aplicatie - desi asta cred ca acum merge la mai toate bancile etc.
Nu știu ce este revolut nu am avut în viata mea așa ceva da vad reclama lui uneori pe YouTube