| troleibuz a întrebat:

Ce părere ai despre Instagram?

64 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru troleibuz):

Pacat sad

| EntertainYou a răspuns (pentru troleibuz):

Eh, de ar fi asa erau doar "regular jerks". Si nah, in online cati nu sunt?
Totusi, ei merg la cu totul alt nivel, iar ei nu cauta exclusiv sa continue vendete cu anumiti useri pe care nu-i plac.
Am avut un istoric greu cu ei, insa comportamentul lor se repeta si cu altii. Si in general daca e sa iti zic ceva esential: nu poti rationa cu ei. Deloc. Am incercat eu cu Endorkyus ani de zile sa comunic. N-ai cum, mereu reactioneaza emotional, superior/grandios, iar toti sunt ratati, trebuie sa fie, altfel n-are cum sa fie tocmai el.
Uite, mi-am adus aminte de un podcast care explica foarte bine diferenta.
https://www.youtube.com/watch?v=4BrvbiJ1Dbs
Acest canal e printre cele mai bune explicand acest "disorder" ca pe matematica.

| EntertainYou a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e doar o replica standard, o zicala sau o metafora. Narcisistii chiar au impresia ca sentimentele sunt fapte. Iar tu faci la fel. Chiar daca acum pretinzi ca nu faci asa ceva, insa tu fiind atat de self-absorbed in a fi femeia fatala...ma tem ca intelegi oricum doar ce vrei pentru ca doar adevarul tau conteaza, altfel doare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EntertainYou):

Narcisistii chiar au impresia asta.Pacat ca eu nu-s narcisista.
Nu doare, dar îmi atribui un adevar greșit, bazat pe frânturi smulse de ici-colo, pe care tu le consideri dovezi grăitoare ca-s narcisista.