1. mi se pare un lucru corect și dai dovadă de educație. dacă te lovește, pleacă și las-o în pace. oricum palma unei fete e așa, o adiere de vând...pe când dacă îi dai tu una, acolo moare
2. ăia nu-s oameni
3. îmi plac mult de obicei sunt niște oameni frumoși și calzi. asta dacă îți faci timp să-i cunoști.
4. pentru mine tupeul înseamnă nesimțire, deci n-am cea mai bună părere.
5-6. sunt tot oameni, n-am de ce să am o părere despre asta.
La faza cu bataia : Nu sunt de acord sa apara violenta intre doi indragostiti! Daca da in tine cu scopul de flirt e ok,daca literalmente te loveste cu ura, ma imbrac si plec. Cat tine de aspectul fizic : Daca te simti bine in pielea ta si emani asta in exterior, esti foarte posibil sa ai o viata misto si asta duce si la tupeul pe care il ai sa discuti cu fetele. Fetele nu vor baieti morocanosi, care se plang si care lasa o lasa pe ea sa ia decizii. Vor un barbat care stie exact ce vrea, stie exact unde se indreapta
Eu mi-am cam luat-o când eram mic de la o grămadă de fete.
Vedeau ca nu ripostez etc
Asa au procedat ai mei cu mine.
În condițiile în care puteam sa le fac praf.
Dar nu am făcut-o și nici acum nu as face-o...
În fine.
Nu regret.
Asta cu adierea de vânt nu o cred.
Sunt unele care dau tare...
Sunt unele care zgârie.
Deci nu e deloc ok
violența nu e ok deloc, asta vizând ambele părți. oricum, nu adiere de vând, dar totuși nu poți să compari forța ta cu a unei fete.
E na?
Pe pariu ca oricare din muierile astea(Dacă le putem zice asa)
Ma bate pe mine? :))
http://m.unica.ro/......iste-22979
Consider ca cei care lovesc o femeie sunt niste bestii. Un barbat adevarat nu loveste o femeie, indiferent de context. Nici cu palmele date de fete nu sunt de acord. Violenta nu a adus niciodata nimic bun.
Si mai cred ca barbatii timizi, cei cu muschi sau cei tupeisti sunt la fel ca oricare altii. O singura trasatura nu ii defineste pe ei ca oameni.