Nu am o parere negativa despre oamenii care nu vor sa aiba o familie.
O familie implica multe responsabilitati si decat sa fii un familist prost mai bine sa stai in banca ta si sa nu incurci pe nimeni.
Bine acum sa nu iti para rau la 40 sau 50 de ani ca nu ai avut un copil.
Oricum fiecare e liber sa aleaga orice drum doreste, nimeni nu trebuie sa fie constrans de nicio dogma din societate.
Păi și însurat și cu copil îți ajung 3000 lei și poți sta toată ziua în pat.
Foarte bine faci. Fă exact ceea ce consideri că te împlinește. Nu scrie nicăieri că trebuie să îți faci familie sau că trebuie să strângi averi.
O părere foarte bună pentru cine vrea sa fie independent și să nu aibă responsabilitatea unei familii. Bravo lui, ei! Dar dacă își petrece timpul uitandu-se numai la Tv atunci ar mai trebui să practice și alte activități. Vezi tu, o viață sedentara nu e benefica sănătății.
Suporți consecințele când faci rău cuiva, sau când greșești cu ceva.Asta e o alegere pe care el si-o asuma si nu deranjeza pe nimeni.
Eu sunt familista, am familie, dar nu ma deranjaz cu nimic dacă alții aleg sa trăiască singuri. Poate e mai bine asa.
Nup. Suporti consecintele orice ar fi. Consecintele pot sa fie bune sau pot să fie rele, dar tot consecinte sunt. Și deși "fiecare e liber sa aleaga ce vrea sa facă în viață" cum ai zis tu, să nu uităm că cu fiecare alegere vin anumite consecințe, fie ele bune sau rele.
Pai și cu ce te-ar afecta pe tine ce consecințe suporta el?
N-am spus că mă afectează ci doar ți-am completat răspunsul. Toată lumea vorbește de libertatea de alegere, dar ciudat că nimeni nu precizează că fiecare alegere liberă vine cu propriul bagaj de consecințe.