N-am loc în memorie să înțeleg toți rata...
Mi-ar fi urât să fiu sedentar la 30 de ani, deși uneori mi-e ciudă că am depășit perioada în care o sticlă de suc, o punga de chipuri și un joc bun, mă făceau fericit.
Da' îmi trece când mă întorc la fericirea de adult.
Ce parere pot sa am de la oamenii care sunt ca mine? (microbisti urmarind constant meciuri), ce pot sa zic, suntem oameni cu gusturi. Pana mea, fotbalul e cel mai urmarit sport din lume, cel mai dinamic si frumos, bate la fund orice sport la orice (bani, audienta, fani) nu degeaba e numit sportul rege. Nu ne putem numi ciudati intre noi, suntem cea mai numeroasa categorie sociala, o armata la propriu, nici religia nu are atatia "adepti". In unele tari e considerat religie, la nivelul ala s-a ajuns. Nu stiu daca exista o statistica oficiala sa se spuna cati suporteri exista pe lume dar eu as insinua ca ar fi vorba de 6-7 miliarde din 8 miliarde, e un sport care a stiut sa se vanda si sa se propage in absolut toate colturile lumii, absolut toate tarile au echipe de fotbal, pana si tarile bananiere. Nu e gresit sa urmaresti fotbalul, e o pasiune foarte misto si de obicei se naste din copilarie si va exista in tine pana mori, cunosc microbisti de toate varstele, e o pasiune nemuritoare. Eu cel putin urmaresc fotbalul de mic copil si "microbul" a ramas in mine si cu siguranta va mai ramane acolo mult si bine, e un mod de viata si mi s-a rupt sula de parerea celor putini care au zis ca e o pierdere de timp, ceea ce faci cu drag nu va fi niciodata pierdere de vreme, viata e despre momentele de bucurie, acum ce e de facut? sa fim ultimii depresivi si sa ne plangem de mila? pasiunile iti imbunatatesc calitatea vietii. De obicei oamenii care critica pasiunile altora sunt ultimii tristi, traiesc de pe azi pe maine, in loc sa ma intereseze de Gigel mai bine ma uit cum Arsenal castiga campionatul dupa o pauza de aproape 20 de ani.
Nicio parere. Daca asta e pasiunea acele persoane o poate practica dar sa nu se transforme intr-o dependenta, sa nu interfereze cu celelalte activitati cum ar fi serviciul.