Asa sant astia mici lasa-i sa se bucure de viata pentru ca in viitor o sa aiba greutati
Fiecare se exprima cum il duce capul, din pacate alea sunt vazute bine de alti intelectuali
Hey!
Fiecare cu parerea lui...
Eu nu ma uit la asa ceva intrucat sincer, nu ma intereseaza si nici nu vad de ce i-ar interesa pe altii.
Mare lucru! Nu fac asta neaparat ca sa se laude ci o fac pentru vizionari intrucat exista foarte multi prosti care chiar se uita la asa ceva.
Pe de alta partea unele poate ca nici nu au bani in real life.
Stiu din vedere un tip care are Porsche Cayman S si sta in niste blocuri care mai au putin si pica.
In fine. Cam asa vad eu lucrurile.
Sarbatori fericite!
Ba, atata timp cat fac senzatie pe youtube, ele o iau in nume de bine si continua. Sunt indreptate de o vointa exterioara.
Asa au vazut si ele la fetele mai mari deci asa fac si ele. Tin minte ca atunci cand imi luasem eu nu stiu cate porcarii cu barbie cand eram mica primul meu gand a fost ca o sa le oftic pe toate de la scoala. Nu prea ai cum sa le ceri sa se gandeasca la aia care n-au ce manca, ma-sa de ce nu s-a gandit ca nu are ce sa-i dea la prunc? Oricat ne-ar placea sa ne dam ca ne pasa de cei care nu au avut noroc sa se nasca intr-o familie buna trebuie sa recunoastem ca nu o sa ne apucam sa ii ajutam noi ca niste ingerasi buni ce suntem si tot binele si confortul nostru o sa fie pe primul, pe al 2-lea si pe al 3-lea loc.
MadaAwwr întreabă: