L-am avut cu propria persoană în gând......asa ceva, clar sunt blestemat de cineva
Cand un patron iti spune, vb cu secretara pentru vizita medicală, iar apoi tot prin el aflu ca trebuie sa mai vada candidați, asta denota a nesimtire ordinara
N-ai voie nici sa mai castigi un ban cinstit sa poti supravietui in societatea asta daca esti urat
Bine,acum din cate imi amintesc din ce am citit,problema asta se aplica la oamenii cu deformari faciale! Ai asa ceva,sau esti urat,dar normal? Si sa stii ca sunt multi care isi gasesc de lucru mai greu la inceput,de fapt majoritatea sunt asa, deci zic sa mai incerci! Si plus ca vorbim de cineva care verifica piese auto, nu stiu de ce frumusetea ar fi un criteriu de angajare! Mai incerca, zic eu, si o sa-ti gasesti de lucru pana la urma! Cat timp ai cautat un job?
Mi s-a umplut paharul, nu e prima oara cand patesc asta, nu ma duc la interviuri pentru job-uri ce necesita facultate, parca-s blestemat in mortii masi, nu am deformari faciale, sunt un om normal cu 2 maini si 2 picioare
Daca esti normal ar trebui sa fie ok! Sunt oameni nesimtiti pe lumea asta, si din mult3 motive! Mai incearca, de cat timp cauti de lucru?
Nu inteleg care este problema, e normal ca patronul sau cine se ocupa de angajari sa vada mai multi candidati, nu il alegi pe primul venit, poate urmatorul este mult mai bun...
Cred că problema dtale sunt spumele la gură. Să începi cu asta, să rezolvi asta și doar apoi să cauți din nou serviciu.