| skjklms a întrebat:

Ce părere aveți de Iohanis și guvernul României? Niște hoți! Uitați-vă la celelalte tari europene și după la România. Avem cea mai mare datorie fata de UE, pe care la un moment dat va trebui sa o plătim și se va face exact ca pe comunism (curent și apa calda câteva ore pe zi, etc). Fiecare prost care a ajuns la putere numai a furat. A făcut Iohanis ceva bun pentru tara în mandatul lui? Sistem de învățământ modern nu avem, autostrăzi iarăși nu avem ca stau aia de 10 ani, orașele sunt murdare și vechi. Suntem cunoscuți ca și gunoiul Europei si romanii sunt considerați țigani și hoți. În guvern e plin de interlopi, cum se afla ca a făcut ceva rău imediat își da demisia!

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Nu ajunge ro sa fie ca in comunism, datoria nu se va achita niciodata - UE e mafie organizata stai chill, si aia au taxele lor nu lasa muncitorii sa duca viata de lux, totul e limitat. Pedegeaba vezi britanici cu BMW de 100.000€ pentru ca e inchiriat sau leazing 3 ani, rate la banca etc. Cel mai bine o duc aia cu bani interlopii sau oamenii de afaceri in petrol, firme, intreprinderi. Noi niciodata indiferent ca ne realizam cu o locuinta si masina bengoasa tot va lipsi o parte din bani care ne completeaza. RO merita o curatenie profesionista dar nu se poate asa ceva doar daca americanii si rusii fac asta in secret

7 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Esti PSD-ist, asa-i?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vin alegerile si se activeaza postacii?

Ia vezi ce culoare au avut guvernele in mandatul lui Iohannis, vezi care sunt atributiile unui presedinte si pe urma baga ti intrebarea frumos in curulet

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nicio parere happy

Deci ne intrebi ce parere avem despre un subiect si apoi tot tu iti raspunzi ca "niste hoti"?

| skjklms explică (pentru DoarBogdan):

Mi-am spus părerea și apoi am adus argumente.

| skjklms explică (pentru Drimmero):

Eu? PSD-ist? Tot hoții și escroci și aia.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Niște hoți!
O asemenea acuzație fără să aduci dovezi este gravă.
Fiecare guvern guvernează, administrează finanțele țării. În fiecare an, în fiecare moment sunt probleme și priorități care trebuie rezolvate.
Orice minister are sarcini de rezolvat și un buget alocat prin legi și decizii pentru aceasta. Că țara ar fi putut să fie guvernată mai bine este una, dar să acuzi de hoție, doar că așa ți se pare ție, este un lucru grav.

| xerxes1 a răspuns:

Nu are sens sa ne comparam cu tari dezvoltate, acelea sunt imperii.
Mentalitatea nu se schimba de la o zi la alta trebuie sa treaca 5 sau 6 generatii.
Au distrus sistemul educational si acum facem dorei pe banda rulanta in orice domeniu.
Se promoveaza mediocritatea si incompetenta.