Pai cam da iti intra in nas il simti naspa dar daca nu are nici igiena fumu ala se simte mai rau daca nu foloseste periuta de dinti+pasta
Intr-o incapere inchisa, mai ales, nu mi se pare un miros prea placut... mai rau e o camera afumata, in care tai fumul cu cutitul
Nu dar imi stric eu plamanii(fumat pasiv).Tin mult la sanatatea mea, imi vine sa-i sparg mutra persoanei respective.
Din moment ce si eu fumez, nu ma deranjeaza asa mult, pentru un nefumator e ceva insuportabil
Mirosul de tutun este cred lucrul care ma scoate din sarite cel mai tare, nu il suport.
Îl iubesc, dar e probabil obişnuinţa. Tata fumează de mult înainte să mă nasc eu, deci m-am cam obişnuit cu mirosul.
Eu momentan nu fumez, dar nu ma deranjeaza daca cineva apropiat fumeaza.E ok atat timp cat nu exagereaza cu asta si nu-si inlocuieste si parfumul cu "Apa de tutun", daca intelegi ce vreau sa spun...
Buna
este un miros ingrozitor, mai ales pentru cei care fumeaza si nu se spala pe dinti, hainele imbacsite..ma deranjeaza dar ce sa fac? sotu; fumeaza dar nu mult 2-3 tigari la zi.
O zi frumoasa sa ai
Da, trebuie să recunosc că-mi place mirosul de tutun având în vedere că fumez de ani buni, dar m-ar deranja ca partenera să fumeze.
Buna.
Faza cu mirosu rezulta de la sine, evident ca pe ori ce nefumator il deranjza fumul de tigara.
Nu cred ca este un impediment intr-o relatie daca el/ea fumeaza!
Nu mă deranja nici cânmd eram nefumător, nu mă deranjează nici acum.
Mi se pare o fiţă să te deranjeze fumul altcuiva. Nu te obligă nimeni să stai acolo, poţi pleca oricând.
"Tutunul dauneaza grav sanatatii", asta e parerea mea..si DA, ma deranjeaza cand partenerul meu fumeaza, poate daca nu ar mirosi asa urat tutunul, as fi de accord sa fumeze
Andreeaberecleanuuu întreabă:
Aiicha întreabă: