Da dc nu?
Se poate si asta Asa cum se poate ca o fata care are iubit sa fie prietena cu un baiat care are iubita asa si cu cei casatoriti
Da se poate o prietenie, asta nu inseamna ca te culci cu persoana respectiva, conteaza increderea pe care o au partenerii sai
Poate fi... dar intre timp ea se poate transforma intr-o idila... DACA ambii se vad ca o femeie si un barbat fara obligatii si nu-si iubesc jumatatile!
Depinde de situatie...cat de apropiati sunt.Eu nu cred intr-o astfel de prietenie.
Da.Prietenia nu tine cont de sex. Unii cred ca nu exista prietenie intre un barbat si o femeie, deoarece exista atractia fata de sexul opus...
Ce daca amandoi sunt casatoriti... daca sunt suficient de maturi incat sa nu uite de asta si sa puna o bariera, rezumand totul la o prietenie e bine.
Sigur ca se poate. Un exemplu am un foarte bun prieten care e casatorit(si eu la fel) si care e fostul meu iubit, dar suntem buni prieteni si doar atat
Cred ca da...de ce si nu... daca tin la jumatatile lor...atunci nu-i incurca nimic si sa aibo o asa prietenie...incredere...
anonim_4396 întreabă: