Pai, unica responsabilitate a copilului este sa invete si sa-si faca temele.
Nu vad unde-i problema ridicata de tine, odata ce copilul are casa, masa, haine, mancare si tot ce are nevoie chiar si un tutore legal in lipsa parintilor, doar sa puna mana serios sa invete.
Pun presiune multa pe el dar poate ei își doresc sa nu ajungă ca ei sa fie nevoit sa muncească pe brânci.
Daca il obligi sa ia numai note de la 8 in sus la toate materiile, da. Poti lua exemplu asiaticii care se arunca de pe pod cand primesc note mici.
Împotriva voinței sale, sau cum se spunea în limbaj „academic", să tocească, să memoreze, da, este rău.
Copiii învață cel mai eficient prin imitație. Ori dacă el nu și-a văzut niciodată părinții/bunicii cu cartea în mână, e cam greu să ai alte așteptări
Iresponsabili. Abandonul de catre parintii si presiunea de a invata si de a obtine note maxime ii afecteaza dezvoltarea emotionala și mentala. Aia nu sunt parinti.
Faptul că-l lasă singur și îl forțează în halul ăsta de bolnav și de prost rău de tot pe acel copil nu va fi un copil Niciodată normală se va îmbolnăvi grav copil ala grav de tot dacă îl și vor ține numai în casa pai jale ăla nu o sa fie sănătos toată viața lui copil ăla. El ca copil trebuie sa iasă afară cu prieteni lui să-și trăiască copilăria cu prieteni lui să se joace să se plimbe cu prieteni lui Nu sa stea ca Handicapați toată ziua în casă să-l nenorocească pe viață și cand va ajunge și el Adolescent sa nu știe ce aia o fată nu știe cei aia sa se îmbrace și el sa se aranjeze și el va fi bărbat în toate firea ce o sa facă? O s-o sune pe mama și tati săi spună cum să-și lege Naikurile Air force? Ca idei zic. O să-l facă Hadicapat 100%la100%. Și nu mai zic că dacă se alege și niște anturaje mai Hadicapate și al nostru o dă pe droage *băiețeala* atunci se face pilav o să-l facă toți cum vrea ei din el trebuie sa fi bărbat în viața nu sa permiți la nimic săte facă musti din os din os frate să-le fie frica la Dușmani săte întrebe ba frate de ce muști din os? CA POT.
Dacă o sa fie băiat jmecher ști ce o sa facă nebunul? strânge toți bani siiiiiiiiiii își deschide bar de negri (Glumes) își deschide bar de femei.))))
Eu am fost pus în ipostaza asta,nu pot spune că a fost o idee rea,am învățat bine pentru mine și am înțeles asta când am văzut că nu am fost susținut sub nicio forma de nimeni,dar nici nu las pe alții să poarte laurii pentru decizia mea.
Până la urmă eu am vrut sa devin mai bun, că dacă era să fiu un rebel, făceam contra părinților și nu îmi pasa
Dar da, chestia asta a venit și cu multe minusuri, dar mă rog
sorin întreabă: