Oameni slabi.Mai întâi desparte-te si dupa fa sex cu cine apuci.De ce sa faci sa sufere o persoana care chiar are încredere in tine? Ar răni-o mai putin o despărțire si ar fi si mai simplu pentru persoana care vrea sa se despartă.Dar mna e mai bine sa jonglezi si sa ai oricând o rezerva.
Mai e nevoie, cateodata, si de o gura de aer. Poate fi, chiar, benefic relatiei. Asta, bineinteles, fara ca celalalt partener sa stie.
Cred că ei nu stiu să discute, să repare relația dacă e ceva de reparat sau sa o incheie. Ei pur si simplu aleg să mintă, iar oamenii ăstia sunt de
Chiar nu ma prea intereseaza. Am prieteni care isi inseala iubitele/nevestele, dar asta nu ii schimba fata de mine.
Cand am dat de tipe cu potential de infidelitate, nu am inceput relatii serioase cu ele.
Nu cred că poți cataloga oamenii infideli in relațiile intime că fiind niște oameni slabi sau prosti sau mai știu eu ce. Personal, nu înțeleg monogamia și nu consider că este o problema, ci o percepție. Oamenii gândesc și acționează diferit, de aceea trebuie sa cunoști omul înainte de a te dărui complet, pentru a-ți da seama care pot fi consecințele în relația pe care ai putea sa o ai cu persoana respectiva. Infidelitatea, cel puțin acum, este la ordinea zilei, cea mai comuna caracteristică a relațiilor din timpurile noastre. Nu inteleg de ce se mai mira lumea când întâlnește cazuri de infidelitate.
anonim_4396 întreabă: