anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți de persoanele sarcastice, care combină sarcasmul cu umorul și invers?
Mă refer la sarcasmul fin în genul youtuber-ului Ciprian Lospa, nu sarcasm obraznic și bădărănesc.
Eu sunt adesea sarcastică dar nu o fac din răutate sau într-un mod deranjant, ci mă autoironizez și pe mine, am un sarcasm combinat cu umor. big grin

Răspuns Câştigător
| nightghost96 a răspuns:

Da păi și eu sunt ironic ocazional. happy. Dacă reușești să combini ironia cu umorul eu zic că e de bine. Poți încerca o vizită la Iumor.

16 răspunsuri:
| Robert265 a răspuns:

Că veni vorba de sarcasm am și eu un sarcasm care ți-l crează alti ție și tu la randul tau într-un umor de ce nu îmi răspunzi la mesaje te plângeai că nu ai prieten și că te resping din cauza aspectului dar oare sufletul nu contează?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Robert265):

?
Când am stat noi de vorbă și când ți-am zis eu chestiile alea?
Cel mai probabil e vorba de o confuzie.

| Robert265 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai lăsat public pe site și ți-am zis că mă ofer eu sa te accept așa cum sunt eu și mi-ai cerut cerere de prietenie și ți-am acceptat

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Robert265):

Arată și mie unde am afirmat eu așa ceva. laughing

| Cheo0S a răspuns:

Niste tampiti care se cred domni/e.
Nu exista sarcasm fin, este numai o forma de jignire mascata.

| Cheo0S a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te trage pe c*ur stie toata lumea ce faci pe aici.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da da, imi place acel umor. Cam toate formele de umor combinate cu orice imi plac.

Dar nu stiu cine este acel Ciprian... si nici nu il caut.

| Robert265 a răspuns (pentru anonim_4396):

La dragoste și sex nebuno

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cheo0S):

Eu nu am afirmat niciodată pe aici că m-a respins cineva pentru aspectul fizic.
Dacă cineva a interpretat astfel vreo întrebare de a mea atunci e o probleme de percepție.

| DonEduardo a răspuns:

Sufar de Asperger, deci nu-s chiar cel mai mare fan al ironiilor si sarcasmului.

| Anonimx033 a răspuns:

Uneori sarcasmul apare drept având conotație negativă, o ironie dusă la extrem. Sarcasmul fin nu există. Umorul fin da, acela care nu supără pe nimeni și care scoate în evidență dacă ai "simțul umorului".

| Green66 a răspuns:

Am o părere proastă, fac și eu asta iar de aici rezultă că am o părere proastă despre mine. laughing
Mie îmi plac enoriașii. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Lospa.

| diabetzaharat a răspuns:

Nu suport oamenii care folosesc ironia ca o forma de a critica.

| LoveSleep a răspuns:

Nu-mi plac. Mi se par enervante. Si se cred mai destepte si superioare.

| Mosotti a răspuns (pentru LoveSleep):

Corect, ca de aia si se comporta asa, daca nu se credeau mai destepte si superioare in mod fals, nu se comportau asa.
Ca un om care chiar e mai superior si mai destept, culmea, nu se comporta deloc asa, are un comportament normal si okey cu toti, se poate cobora la orice nivel, ca asa face un inteligent, si se poate urca la orice nivel.