anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți de spusele ei?

https://youtube.com/shorts/kDLEwZPvPL8?feature=share

Eu sunt 100% de acord. Asta ar trebui sa răspundă toți cei care primesc des astfel de întrebări agasante.

Răspuns Câştigător
| ShaOfHatred a răspuns:

Sunt de acord cu ce spune per total. Societatea noastră a rămas puțin în urmă la unele lucruri. Unul dintre acestea fiind căsătoria. Pe vremea alor noștri, familiile se înființau cât mai repede și o prioritate să fie cât mai numeroase.
Dar nu consider că e nevoie de atâta tam-tam pe subiectul ăsta. E bine că a scos punctul ăsta de vedere în evidență, dar putea să abordeze subiectul mult mai diplomat.
Cât despre căsătorie, fiecare face ce vrea și se căsătorește când vrea. Eu sunt puțin mai conservatoare și consider că unele lucruri trebuie făcute la momentul lor ca să înflorească frumos, dar în același timp, nu aș putea să mă grăbesc cu căsătoria pentru că vreau în primul rând să fiu stabilă măcar 80% din toate punctele de vedere, până să mă căsătoresc și mai ales să fac un copil.

7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca vrei sa stai singura, stai singura. Dar nu da vina pe societate ca-ti baga ganduri nedorite in cap.

| nyoentox2002 a răspuns:

De exemplu la mine era așa când aveam 18 ani:Mai ești virgin la vârsta asta toți dădeau de mine și la 19 ani m-am dus la o c***e să mă dezvirginez!

| Holiday a răspuns (pentru doctorandus):

De fapt societatea iti poate baga ganduri nedorite in cap. Daca esti mai slab te poate convinge ca esti anormal, ca lucrurile trebuie facute altfel decat vrei/iti place tie. Iar societatea nu actioneaza ca o persoana care iti spune ceva, ii dai flit, mai vine sa-ti spuna o data acelasi lucru, ii dai doua dupa ceafa si a treia oara nu mai vine, ai scapat. Societatea "e" multi care vin si iti spun acelasi lucru, unii de mai multe ori, si trebuie sa aplici cu fiecare procedura. Si mereu cunosti alte persoane, din care unele nu se pot abtine sa-si exprime opiniile. Deci nu se termina niciodata. E picatura chinezeasca. Pentru unii devine obositor, mai ales daca au trac in a taia discutiile scurt si inechivoc, si in cele din urma ajung sa creada ca societatea are dreptate si ca ei sunt niste ciudati. Iar de aici incep problemele.

| doctorandus a răspuns (pentru Holiday):

Da, sunt niste criterii ale normalitatii pe care altii le cred si ti le spun. Dar din moment ce omul are gandire proprie, poate gandi singur care dintre aceste criterii sunt bune pentru el si care nu. De exemplu, unui om care sta in apartamentul parintilor lui si e somer ar fi neintelept sa-i zici sa faca sase copii. El insusi isi poate da seama ca asta nu-i de el.

Unele principii sunt intelepte pentru majoritatea oamenilor, dar neintelepte pentru alti oameni.

Deci eu nu zic ca a fi familist si a face multi copii de tanar e un principiu gresit. Dar nu e pentru toata lumea.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Proastă rău. Nu mă miră că nu și-a găsit.

| pufulescu0o a răspuns:

La varsta ta mai asculti... influencerițe? Este parerea ei personala si publicitatea pe care o capata, view-urile si followerii sunt decise de catre altcineva. Pai de ce? Pai uite asa ca sa INFLUENȚEZE, ia uite ce revelator este si numele lor, sa determine populatia sa urmeze anumite trenduri care de fapt sunt ideile celor care ne conduc. Iti mai amintesti trendul vaccinului anti covid? Apropo, tu te-ai vaccinat? Daca ai facut-o este pentru ca ai ascultat astfel de Mărioare, nu fiindca stiai tu ce este covidul sau ce este in vaccin si asta din informatiile adunate de tine!
Deci este parerea ei si gata, din partea mea sa stea singura pana la 350 de ani, nu ma ustură nimic!