Daca ai plecat si ti-ai trecut intrebarea sub "anonim" inseamna ca nu mai ai chef de noi.
Circ ieftin si atat. Ar fi bine sa treaca peste. Nu-l prea 'halesc' eu pe pique asta, alt circar cu un caracter infect, dar chiar e un circ penibil, Prodanca si Reghe sunt mici copii pe langa astia 2.
Nu am urmărit subiectul, dar îți pot spune ceea ce îmi reiese din aceasta relatere. Personal nu consider ca o femeie este ridicola atunci când apară ceea ce este al ei și probabil asa considera ca este cea mai buna soluție acest razboi dintre ea si actuala iubita a sotului ei. Însă da, circurile de genul nu prea își au rostul mai ales mediatizate, îți strica reputația.
Buna, Paulina! Chiar acum cateva zile am purtat aceasta conversatie cu niste prietene dragi. Aceeasi parere am si eu. Sa isi spuna frustrările in privat...Astfel ii scade din audiența.
Poate o face si pentru a se promova si mai mult in lume, dar nu prin muzica, ci prin circ si scandal...De la un timp tot circula videoclip-uri cu ea pe toate platformele sociale (Că si-a mutat casa, cum a aflat aceasta ca sotul o inseala). Nu știu ce sa spun.
Tu ce parere ai? Ti se pare normal si firesc sau poate copilaresc?