Mi se pare un om cu suflet, se vede după cum vorbește ca nu e un om rău, e foarte educat. Viata lui privata e diferita de cum ne imaginam noi ca ar putea fi. Doar pentru ca nu vorbește despre femei nu înseamnă că e pe invers sau ca are nu știu ce probleme, poate conștientizează ca pe canalul lui nu ar avea ce cauta subiecte legate de femei sau dragoste, mai ales ca e un canal destinat mâncării și poate a avut amintiri neplăcute legate de acest subiect, o relație eșuată poate pe care l raneste și acum, sunt multe variante.
Probabil are prieteni, fiecare om are cel puțin un prieten.
Doar pentru ca vorbește asa șod, nu înseamnă că are autism, e felul lui de a vorbi și mie unul sincer îmi place, dar hateri sunt peste tot.
O părere foarte bună pentru faptul că munca lui reprezintă ceva util pentru societate.
De exemplu dacă mă duc într-un oraș anume, de unde știu la care restaurant găsesc cea mai bună ciorbă sau pizza? Dar cu un astfel de canal îmi pot face o idee cât de cât.
Și chiar mi-a adus zâmbetul pe buze când am văzut un clip filmat în orașul meu, în care testa o ciorbă renumită în țară în mai multe restaurante din oraș. Mi s-a părut cute.
A...și viața amoroasă a omului n-are nicio treabă cu munca pe care o face (filmat, editat, etc.).
Îs curioasă, totuși...cei care îl fac autist ce plus au adus societății?
Da e este educat, chiar mă mir că mai există oameni de astia. E treaba lui cum e nu trebuie să își de-a cu părerea orice deștept care mai mult ca sigur e incult, că e plina tara de inculți și analfabeți...
Dar de unde are atâția bani de vizitează atâtea localități se cazează la ce hotel vrea, comanda ce mâncare vrea? Din YouTube oare? Dar la început când s-a apucat de unde avea că și atunci vizita tari străine să facă vlog și una și alta
De unde are atâția bani de vizitează atâtea țări să facă vlog se cazează la ce hotel vrea el și comanda ce mâncare vrea el? Mai face și altceva pe lângă YouTube?
E tester la o firma de soft. Cat despre viata lui privata si femeile de ce ar fi asta treaba noastră?
Cu toti ne dam cu parerea fara sa avem habar, la fel si pe tik tok acolo e judecata de apoi, multi din generatia asta mai tanara sunt autisti https://ro.wikipedia.org/wiki/Autism
nu stiu ce e o gluma,ce e ironic,nu stiu nimic,doar se plang de depresie,anexitate si ca gata mi-a distrus copilaria andra gogan, nici daca il cunoastem nu avem dreptul, dar intr o crestina toti judeca, critica, barfesc le merge prea bine la romani, dai mesaj mann daca il placi fara rusine
Pana acum stiu ca Ungaria a vizitat, cam atât, posibil de la job ul lui sa aibă bani, dar nu e f mult dacă stai sa te gândești ca e doar el, nu are familie sau copii.
anonim_4396 întreabă: