Este adevarata! daca te respecti pe tine si nu te faci dobitoc sau prost sau infantil sau nu stiu eu cum o sa fii rescpectat de ceilalti din jurul tau!
Pe mine mă respect destul de mult încât să nu am nevoie de respectul celorlalţi.
Pai sa zicem ca nu te respecti pe tine insuti si asta ar insemna sa nu ai grija deloc de imaginea ta, sa fi un nespalat si un dobitoc.In felul asta cine ar mai fi langa tine? Cine ar mai fi prieten cu tine si te-ar respecta? Nimeni...
Nu toti oamenii au aceeasi parere.De exemplu, un om ce nu se respecta pe sine nu ar trebui sa se astepte sa fie si de ceilalati respectat, dar exista situatii in care sunt implicati oamenii cu prea mult bun simt, respectiv cu prea putin.Afirmatia ta este oarecum adevarata.
Cei care nu se respecta pe sine, nu sunt respectati de ceilalti.Omul trebuie sa-si arate adevarata fata, cu bune cu rele, astfel el va fi respectat. Actoria nu dureaza mult timp, intr-un final tot cade arama de pe fata.
Respectul pe care-l primesti de la altii depinde de ce relatie ai cu ei sau de ce stiu ei despre tine. Printr-o schimbare de atitudine interioara aceste lucruri nu se schimba, asa ca aceasta schimbare n-are niciun efect asupra respectului pe care-l primesti sau nu de la altii.
Mi se pare corect in primul si in primul rand tu trebuie intai sa te respecti pe tine abia apoi sa ai pretentia sa fii respectat de altii nu vad nimic gresit in toata chestia asta e ceva adevarat valabil pentru toata lumea daca nu stii sa te respecti pe tine atunci cum poti sa te gandesti sa te respecte altcineva cand tu abia reusesti sa te respecti pe tine insuti deci repet chestia asta este adevarata nu vad nimic gresit in ea
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: