Ce raspunsuri rautacioase.Mie imi place de Antonia, ca nu are atatea fite, e mai normala, cu picioarele pe pamant..Imi plac si melodiile ei, iar avand in vedere ca e mamica, imi place cum arata, are un corp de invidiat, se imbraca bine, isi face timp si pentru fetita ei, cat si pentru ea.Cel m-ai mult imi place la ea ca e originala, si nu se machiaza chiar asa de tare Acum, gusturile nu se discuta!
Mi se pare o tipa ok avand in vedere faptul ca nu are fite ca alte vedete. E naturala si asta o face sa fie placuta de fani
E frumoasa la fata si cel mai mult imi place ca la corp este o femeie solida si nu se infometeaza ca alte specimene gen Bianca Dragusanu Singurul lucru care nu-mi place este faptul ca se imbraca si se poarta ca un copilas de 10 ani Este cam penibil...
Bună.
Arată foarte bine având în vedere că este mămică.Are talent, trebuie să recunoşti.Nu prea îmi plac melodiile ei pentru că stilul acela nu e pe gustul meu.Nu am nimic cu ea, ci din contră, o admir pentru talent şi pentru ceea ce face.
Gabica întreabă: