| mymy a întrebat:

Ce parere aveti despre Bridgit Mendler?
Cea care joaca in Bafta Charlie de pe Disney
Ati auzit ca vrea sa le intreaca pe Demi Selena si Miley si ca a concurat la rolul lui Sonny dar pe care la luat Demi Lovato
voi ce parere aveti?
eu sincer cred ca nu are nici o sansa

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
87 răspunsuri:
| mistikk a răspuns:

Anonim hai sa iti zic eu filmele bune se pot da pe orce canal si chiar si pe disney ca sa nu iti zic de filmele care au avut mare succes cu selena gomez(about cindrella story)cu miley cyrus(the last song) demi lovato filmul de succes camp rock si muuulte altele ele s-au lansat in filme adevarate in care au avut roluri secundare dar ca sa fi mare o iei de jos sa nu iti mai spun cum canta fetele astea nu stiu cat talent are miley cyrus sau selena gomez in muzica dar demi lovato este foarte talentata http://www.youtube.com/watch?v=tmz_FFrPZ5c

| mistikk a răspuns:

Fara suparare dar mymy are dreptate e incomparabil blonda asta a jucat intr-un film? nu imi amintesc ...stiu doar ca a jucat un rol foarte secundar in jonas pot spune ca nicole anderson este o actrita mare pe langa ea si sa nu mai zic de emily osment fata asta pur si simplu nu a jucat intr-un film numai in seriale de adica intr-un singur episod

| mistikk a răspuns:

Anonim hai sa iti zic o chestie in primul rand daca comentezi tu despre blonda asta sa stii ca nu te plateste nimeni in al2-lea rand orce ar face si orcat de buna ar fi ca actrita este super urata in comparatie cu demi, miley, selena, nicole etc e dussa nu va fi mai tare decat tipele astea in veci sa luam un copil si sa il intrebam daca a auzit de bridgit mendler? dar daca intrebi cine a auzit de selena gomez, miley cyrus, demi lovato sa fii sigura in comparatie cu ele bridgit nu are sanse nu intelegi ea in comparatie cu ele este o anonima ca si tine

| AntiTeamEdward4Ever a răspuns:

Bridigit Mendler e o blonda proasta care o face pe fitioasa prin Hollywood.
Si Demi Lovato a dat auditii pentru Jonas LA si n-a luat si n-a zis ca o s-o intreaca pe Chelsea Staub(pai chiar a intrecut-o).

| AntiTeamEdward4Ever a răspuns:

Mai sunteti chiar proaste? Demi clar nu se compara cu Anonima "Printesa" Disney.

Demi is the bestlove strucklove strucklove struck!

| eueuLoveMiley:X a răspuns:

Deci u esti chiar tampit ma daca zici ceai zis oricum nici macar nai cont pe TPU esti asa lejer zbori din flore-n floare sau fata cei fi esti tampit(a) si nai dreptu s-o jignesti pe mymy

Deci ma tu esti. ca tat ai cu ani? ti rau? sincer? mymy are in totalitate dreptate si pau1 da ai exagerat cu geniu ca nu-i nici pe departe
@ana ai dreptate
tu cati ani ai diano? daca zici u toti zicem nu?

Si cu mosu cu demetria ta
no ok pote ca o cheama asa da cine stie?
cred ca ai cautat o zi intreaga pe net ca sa pari mai desteapta
vai si amar laughinglaughing
laughing

| pau1 a răspuns:

Eu una cred ca Bridgit nu are nici o şansă şi tu ăla(aia) care nu are cont nu ştiu cum îţi poţi imagina că Bridgit are mai multe şanse decât Demi Lovato şi Selena Gomez... să fim serioşi îi nouă. nu joacă bine şi dacă o să mă iei ca nu am nici un drept să-i comentez talentul, să ştii că am deoarece de vreo 10 ani mă uit la filme şi îmi dau seama cine are talent şi cine nu.Bridgit nu are nici o şansă să le întreacă să fim serioşi îi la început. până evoluează ca ele, ele ajung mai departe, şi ca Miley ar trebui sa fi. ca să zici că o poate întrece sau egala. Şi Baftă Charlie este un serial care nu va avea atâta succes nici ca Sony şi steluţa ei norocoasă, nici ca Magicienii din Waverly Place, ca Hannah Montana nici nu mai zic cred că se înţelege. Şi cu insultele la adresa lui mymy nu mai zic ce dovedesc (Cum se zice uită-te în oglindă înainte de a comenta) şi tu de unde ştii că ea nu locuieşte într-un oraş mai mare ca tine, şi poate învaţă mai bine ca tine şi ştie să facă diferenţa între talent şi prostie(nu ca unii), şi cu vârsta ce tot comentezi? Are câţi ani are deşi eu cred că are destui ani ca să îşi dea seama cine-i talentat şi cine nu.Nu cred că ar vorbi dacă nu ar ştii multe lucruri despre vedetele de la Disney Channel şi dacă nu ar fi urmărit serialele lor, deci nu o mai apăra atât pe Bridgit, în primul rând dacă ai dreptate şi când s-au dat audiţiile pentru Sony şi steluţa ei norocoasă au fost amândouă şi Demi a luat postul clar care are mai mult talent şi după cât timp a apărut Bridgit cu un serial al ei(a mai jucat doar roluri secundare neimportante în unele filme), pe când Demi Lovato a jucat şi în Camp Rock şi în Programul de protecţie pentru prinţese(în rolul principal). Şi Selena Gomez este mult mai faină şi mai talentată ca ea mă mir că Bridgit nu a mers să dea probe pentru Magicienii din Waverly Place(sau poate şi-a dat seama că nu are nici o şansă). După cum am observat ar face orice ca să ajungă Prinţesa Disney Channel(deşi nu are nici o şansă), cred că ar fi în stare cum zice mymy să se dea la Joe, sau chiar să i-l fure pe Liam la Miley şi Noua Hannah Montana cine o consideră aşa, cine o poate compara cu Miley îi. cu Miley nu ar semăna nici dacă s-ar naşte din nou. Şi nu ştiu cât ai studiat tu legile dar pentru informaţia ta dacă Bridgit încearcă să facă un serial nou cu Hannah Montana, Miley ar putea-o da în judecată deoarece ea a creat acest personaj şi ar putea-o scoate din televiziune(aia ar fi bine am scăpa de un eşec din televiziune) şi dacă zici că expresia cu Noua Hannah Montana îi doar un fel de comparaţie(care vorbind serios îi tâmpită) poate ai dreptate, poate nu, niciodată nu ştii ce i-ar putea mintea lui Bridgit.

| pau1 a răspuns:

Şi nu ştiu cum ai putea zice că Noua Hannah Montana e o expresie ca Bridgit va ajunge ca Miley, nu are nici o şansă şi nu pentru că ei nu îi pla scandalurile şi ce-i cu asta? Crezi că la Miley îi plac trebuie să fi. ca să crezi aşa ceva şi ai dreptate în veci nu o va ajunge pe Miley şi nu pentru că nu îi plac scandalurile, ci pentru că nu are nici pe sfert talentul lui Miley cum am zis nici dacă s-ar naşte din nou nu ar semăna cu Miley. Dacă ţie îţi place de ea nu înseamnă că are talent sau că are talent mai mare ca oricare vedetă de la Disney Channel.

| pau1 a răspuns:

Da cine crezi după părerea ta, geniule, că ar trebui să îşi dea seama care actori sunt talentaţi şi care nu(care sunt doar eşecuri, cum îi Bridgit). fanii normal cei care se uită la filme şi ştiu ce înseamnă ca un actor să fie talentat sau nu şi auzi crezi că am nevoie să vii tu, geniule, să-mi explici, cine ţi-ar cere ceva aşa de absurd se vede de la o poştă câte cunoştinţe ai, ce crezi că tu le ştii pe toate, zici să nu mai credem în reviste deşi nu aia mă interesează, mă interesează ce văd(şi apropo am văzut ca Bridgit nu are talent şi nici dacă s-ar naşte din nou nu le-ar egala pe Miley, Demi sau Selena) şi ce înseamnă aia metaforă şi Disney Channel ştiu prea bine şi nimeni nu este tentat să audă explicaţiile tale tâmpite.

| RadXx a răspuns:

Are sanse maxime plus cai si draguta :X:X:X:X::X:X

| rocsette a răspuns:

Joaca bine. multi ar spune ca ar intrece orice vedeta disney
sunt sanse de a reusi daca serialul 'bafta charlie' va fi favorizat de public
dar favoritele vor fi Demi si Selena in special. Miley joaca numai in Hannah Montanah dar nu pot fi niciuna intrecute asa usor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce sa zic are o sansa
dar nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

First of all ai incurcat povestea.Nu EA a zis "da, vreau sa le intrec pe Demi, Selena, Miley". Nu a zis nimeni asta, ci pur si simplu e doar printre favoritele la titlul de "Noua printesa Disney". Au aparut tot felul de barfe, cum ca ar fi "noua Hannah Montana","noua senzatie" si asa mai departe, dar astea sunt numai vorbe, pareri, si alte aiureli.Serialul "Good Luck Charlie" e un serial simplu, de familie, si nu pare sa aiba ca scop scoaterea lui Bridgit in reflectoare, iar daca i-ati urmari video-urile pe Youtube, interviurile si asa mai departe, v-ati da seama ca nici nu isi doreste asta.Bridgit e poate cea mai cu capul pe umeri dintre fetele de la Disney, si eu personal o admir pentru asta. Iar legat de aspectul ei fizic, fiecare are pareri si gusturi diferite, doar ca as vrea sa va reamintesc un lucru important : Disney nu ar angaja niciodata o fata cu trasaturi urate ca rol principal intr-un serialwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

No offense mymy, dar cati ani ai? A, si te-as ruga ca inainte sa spui astfel de porcarii, sa dai un search pe Googlewinking. 1.Auditiile la Sonny With a Chance au avut loc acum mult timp, cand nimeni nu stia cine e aia Demi Lovato; si ca tot am adus vorba de ea, doar pentru ca iti place tie foarte mult asta nu o face mai talentata decat Miley, Selena sau Bridgit.Nu suntem in masura sa comentam talentul lor; numai adevaratii producatori stiu sa cantareasca talentul fiecareia. 2.Chestia cu datul in judecata...asta iti arata adevarata varsta, la fel ca si faza cu blonda.Pai imi pare rau sa te dezamagsesc, dar sunt femei blonde in viata asta care au ajuns mult mai departe in cariera decat vei ajunge tu, sau eu, sau oricine altcineva citeste ce zic eu aiciwinking. Iar avand in vedere ca ea e acum la Disney, probabil filmand sau inregistrand un nou cantec, o face de cel putin 10 ori mai inteligenta decat o persoana care sta in fata calculatorului si se cearta cu un oarecare pe internet. Si legat de tupeul lui Bridgit... n-ai tu varsta sa-mi aduci mie argumente sau sa stii macar ce-i aia argument.
Ah, si cand am zis "noua Hannah Montana", am pus ghilimelele ca sa subliniez ca era doar un fel de a zice. Daca ai fi stiut, Hannah Montana se va termina cat de curand.Si se va termina DEFINITIV, fara vreo noua Miley Stewart sau alte basme.

La cat de ipocrita e Demi, nu va ajunge niciodata asa zisa "printesa Disney". Termenul asta de printesa Disney e absurd, dar cred ca stim cu totii cine e cea mai cunoscuta fata Disney; si eu cred ca asa va ramane, in ciuda frumusetii Selenei, a vocii Demetriei, si altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu i-am bagat-o nimanui pe gat pe Bridgit.
Iar eu nu am scris aici de "amuzament", dar ma rog, trecem peste.
Si multumesc ca mi-ai catalogat comentariile drept stupide, doar pentru ca am venit cu argumente, am scris corect si am avut dreptate in ceea ce am zis, fara sa o dau in basme.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haha laughing bridgjigodie.ai dat de un cuvant nou?batting eyelashes hai ca vorbim peste cateva luni si mai vedem ce sanse are. tu, din cate vad esti o...oh go on are rost sa zic? eu una sunt o fana si m-a deranjat ce ai zis...eh,prostia, invidia.etc etc.toate sunt in tinehai ceau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum iti permiti sa o faci jigodie :O cand tu probabil esti la tara, curatand balega vacilor? hm.stau si ma gandesc. oare esti madonna ascuns sub nickul mymy, de ai permisiunea si talentul mai presus decat al ei, incat sa o faci jigodie? NU! intotdeauna se vor gasi carcotasi idioti oh go on get a life!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing
Te mai intreb inca o data, tu cati ani ai?
Du-te si mai citeste o carte inainte sa-mi spui mie sa ma uit in oglinda; Demetria - asta e numele ei adevarat, din caz ca nu stiai. ( too bad daca nu stiai asta, halal fana. )
Si copilo, tu chiar nu pricepi? NU EXISTA "noua Hannah Montana", e doar un fel de a zice ca o va egala pe Miley in succes, ceea ce e practic imposibil pentru ca Miley a ajuns unde este prin scandaluri in primul rand, iar Bridgit nu e genul si nici nu va fi.
Nu am facut-o pe niciuna mai desteapta; si nici nu ma intereseaza cat de destepte sunt ele; e problema lor si sincer mi se cam rupe.
Singura jigodie din treaba asta esti tu, pentru ca ai nesimtirea si tupeul sa vorbesti asa despre Bridgit, cand practic esti un nimic.Cand vei ajunge tu Lady Gaga, Madonna, sau mai stiu eu cine, atunci sa-ti permiti sa o faci jigodie.Pana atunci, ciocu` mic si joc de gleznawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te intreb pentru a 3-a oara, tu cati ani ai? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eueu, am tot dreptul din lume sa fac ce vreau, cum vreau.Nu am cont aici pentru ca nu vreau, oricum nu cred ca trebuie sa-ti dau tie explicatii. Ah, iar cand mai jignesti ai grija pe cine jignesti, pentru ca nu eu am facut-o tampita.Ar fi trebuit sa-ti dai seama ca nu toate posturile cu anonim sunt ale mele, dar ce sa va cer?
Nu am nevoie sa-mi explicati mie, pau1, ce si cum fac vedetele Disney.Mai trebuie sa cresteti putin ca sa va dati seama ca nu tot ce vedeti la Disney Channel Romania si cititi in revistele de la noi e adevaratwinking
pau1, nu am nevoie sa-mi dai tu lectii, cunosc foarte bine un talent cand il vad, doar ca prefer sa nu-mi dau cu parerea pentru ca nu sunt in masura, indiferent cate filme am vazut.
Nu ma intereseaza absolut deloc de Demi, Selena sau Miley; nu asta era scopul pentru care am venit aici, si nici sa stau sa le explic unor copile ce e aia o metafora si ce inseamna de fapt Disney Channel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@eueu aa, serios? eu n-am voie. da ea are voie sa faca jigodii niste personae cu talent, cu mult mai mult decat are ea laughing clar.ca ea e Batman

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@pau: "Nu cred că ar vorbi dacă nu ar ştii multe lucruri despre vedetele de la Disney Channel" du-te tuuu? nu minti? laughing hai mai lasa-ma, nu cred ca ar vorbi...in caz ca nu stiai toti idiotii din lume vorbesc...fie ca au creier, fie ca nu.ai scris si tu kilometrii sa vada lumea ca tu ai un "brain" mai mare decat al mymyutzei.aa.si sunt tot eu.adica nu "geniul" ca sa ne diferentiati eu o sa imi spun diana. okay? :* hai va pup :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunosc un talent in aceeasi masura in care orice om care a vazut destule filme si seriale la viata lui cunoaste( si fix in aceeasi masura in care inteligentul/inteligenta de pau1 cunoastewinking ). DAR, eu nu arunc vorbe despre cat de talentata este x sau y, pentru ca nu am cunostinte in domeniu si probabil ca ma insel cand spun ca o persoana este sau nu talentata.
Asa ca voi, inteligentelor, cu vaste cunostinte in domeniu, ati putea sa nu va mai straduiti sa-mi explicati nimicuri? Pentru ca nici voi nu stiti ce vreti sa spuneti.Nu aveti pic de noima.
So, inteligentelor, sa aveti o viata lungawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sigur ca va avea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Ana: draga, se scrie "care" nu "car'e", ca nu e o actiune laughing
sunt tot diana smug
aaa, si geniul chiar are dreptate...nici voi nu stiti ce spuneti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt diana.defapt nu ma cheama diana dar ma rog...
nu sunt aceeasi persoana cu geniul!
si draga eueu.cat de proasta sa fii incat sa nu stii ca o cheama demetria? si eu sunt fana demi, o ador... dar tu esti proasta rau sa nu stii ca asta e numele ei adevarat...cand am vazut ca mimoza a injurat-o pe bridgit doar pentru ca geniul a spus cuvantul "demetria", m-a bufnit rasul.geez.uita-te pe ORICE pagina web cu demi, si ai sa vezi "Demetria Devonne Lovato Hart, cunoscută sub numele Demi Lovato (n. 20 august 1992, Dallas, Texas) este o actriță și cântăreață americană". Chiar Demi, are pe contul de twitter ( http://twitter.com/ddlovato ) scris ca nume "Demetria"
voi sunteti proaste.si va mai si dati in spectacol :))
@mymy. serios, ma? de ce sa n-am dreptu` s-o corectez? ba am tot dreptul... e o tara libera. si mimozo`. am aceeasi varsta ca tine.doar ca mai multa minte.eu mai citesc[,] cate o carte, nu stau toata ziua ca obsedatu` la calculator sa critic vedetele

| Cosmin_Vidican_1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da ai dreptate este o tara libera ea este dusa rau daca tot critica vedetele punete tu in situatia lor si mai vorbim dupa acea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@eueu TOATA lumea stie ca o cheama Demetria Devonne Lovato! Absolut toti fanii ei! ei bine.nu chiar toti, daca te pun si pe tine sau mimoza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi va uitati putin la voi? straight face
Mie sincer imi e sila sa va mai raspund de fiecare data la stupizeniile pe care le scrieti.Mymy,ti-ai adus armata de ciutance de 10 anisori sa sara pe noi? Ce crezi ca rezolvi daca o chemi pe una care nici macar nu stie sa scrie romaneste (ca si tine de altfel) sa-mi zica mie ca EU am cautat o zi intreaga porcării pe net? Ca bine-i zici, VAI SI AMAR.De cand am ajuns sa vorbim despre persoana mea? Oricum vad ca va fascineaza subiectul "eu" asa ca am sa va fac sa mai meditati inca vreo cateva ore asupra urmatoarei propozitii : stiu mult mai multe despre vedetele Disney decat veti sti voi vreodatawinking
Acum, daca esti draguta Mymy, schimba poza cu Selena! Ma faci sa-mi para rau ca-i sunt fana cand vad numele tau langa ea!
NOW GET OVER IT. End of story.