| mymy a întrebat:

Ce parere aveti despre Bridgit Mendler?
Cea care joaca in Bafta Charlie de pe Disney
Ati auzit ca vrea sa le intreaca pe Demi Selena si Miley si ca a concurat la rolul lui Sonny dar pe care la luat Demi Lovato
voi ce parere aveti?
eu sincer cred ca nu are nici o sansa

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
87 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca daca va muncii din greu va reusii usor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e cea mai frumoasa femeie din lume dar nu e nici urata, joaca destul de bine si are simtul umorului. Nu pot spune ca-mi place dar nu-mie nici foarte antipatica. Deci e ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca are sanse totusi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu numesti filmele Disney filme "reale" rolling on the floor)? atunci ce sa mai spunem de Titanic, Colectia Saw si multe alte filme de buna calitate? Bafta Charlie e la fel ca WOWP, Sonny si steluta norocoasa, Hannah Montana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. ai vreo problema?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, desteapto, e ANOTHER cinderella story, in al doilea rand The Last Song nu e film Disney. IN al 3-lea rand laughing Bridgit a jucat in Labor Pains alaturi de Lindsay Lohan, in The Clique(rol principal), si a mai aparut in diverse seriale gen General Hospital si Wizards of Waverly Place (adica Magicienii cum ii spui tu mimozo laughing ) si FOARTE multi au inceput sa o indrageasca pe Bridgit dupa rolul ei din WOWP, si au inceput sa faca petitii gen "#wewantjulietback" si ete na, a mai aparut intr-un episod din WOWP saptamana trecuta. si Good Luck Charlie, e praf pentru voi laughing GLC are cele mai mari ratinguri al vreunui serial disney, de cand s-a lansat Hannah Montana. Mai uita-te si tu pe topurile de pe siteurile de gossip sa vezi ca GLC a intrecut pana si SWAC(sonny with a chance) la vizualizari, and btw, tocmai a terminat filmarile la un nou film "musical" gen camp rock, numit lEMONADE MOUTH, si e in rol principal.asta ca sa vezi ca e destul de ocupata, avand in vedre ca ofertele cresc si participa la o gramada de chestii gen disney friends for change, and another btw, a fost nominalizata si la Teen Choice Awards si a castigat "Newcomer award" de la Popstar oh go on dar ce ma pot astepta de la voi? oh go on HABAR NU aveti despre ce e ala un film adevarat, si nu acceptati ca unii pot sa placa si alte persoane in afara de cele care va plac voua. mai pe scurt, sunteti niste ratate. (i'm so so so sooo sorry about that blushing... oh my? who I am kiddin`? I'm so LOL rolling on the floor ) stiti? ma distrez pe cinste...crezi mimozo ca ma va deranja ca i-ai spus bridjigodie? happy BA DELOC. stiu destul de multe incat sa imi dau seama cat e de apreciata Bridgit la Disney. Daca e la inceput de drum care e problema voastra?straight face orice cariera are un inceput oh go on tare as vrea sa va vad rolling on the floor ca sunteti tari in gura in spatele ecranelor, dar parca vad ca sunteti niste balene infometate laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce e asa mare concurenta la printesa disney asta?straight face ca eu n-am pomenit nimic de printesele disney. draga pitipoanco "kissthegirl" de unde dracu stii tu ca ea e increzuta sau geloasa? straight face de ce s-a dus la disney? ea a primit OFERTA de la disney sa joace in good luck charlie, JONAS, WOWP si toate alealalte de la Disney, probabil producatorii vazand ca are potential, mai ales dupa ce a jucat rol principal intr-un film cu Lindsay Lohan si The Clique, nu s-a dus ea la Disney si a zis "EU VREAU SA JOC IN FILMUL X SI SERIALUL X. EU SUNT NOUA PRINTESA DISNEY. EU VOI FII NOUA HANNAH MONTANA" daca voi credeti astea sunteti si mai idioate decat va credeam laughing sunteti proaste pana in panzele albe. nu ma mai strofoc sa va explic nimicoh go on tot proaste ramaneti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@antiteamedward esti mai proasta decat un pinguin inghetat straight face zau de nu! De unde mama dracului stii ca e proasta sau fitoasa? straight face ea NU a zis NICIODATA ca vrea sa le intreaca pe astea de la Disney. NICIODATA, dar asta dovedeste inteligenta ta, si faptul ca ai dioptriile cam mari si ai nevoie de niste ochelari (ori ai uitat sa ti-i puiwinking )As vrea sa vad si eu lucrurile din punctul tau de vedere, dar nu pot sa imi duc capul pana la fundul meu. imi pare rau si inteleg ce vrei sa zici, desi e evident ca tu nu intelegi.
Imi pare rau pentru tine, ca o sa ramai o salbatica incuiata, care nu va stii niciodata ce e ala talent sad.

hasta la vista baby.

and btw, sunt Diana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ooo, ce-mi place sa citesc aici love struck

Echipa de ciutance s-a strans sa-i faca galerie lu` Miss Demi, care apropo nu e nici pe departe cea mai sfanta, perfecta, frumoasa, inteligenta, etc. etc. sau alte aberatii pe care le scoateti voi pe gura aia de 5 anisori si`un pic.
Daca sunteti asa fane infocate poate ar trebui sa va documentati mai tare. Poate ar trebui sa stiti ca Demi s-a inconjurat de indivizi gen Jeffree Star(foloseste google, n-am chef sa-ti explic cine mai e si tipu asta.Sau tipa, poate), si-a mintit fanii spunand tot felul de aberatii cum ca n-a putut sa ajunga la o intalnire cu ei, ca mai apoi, si fix dupa cateva ore, sa puna poze pe Twitter etalandu-si formele in fata unei oglinzi alaturi de un individ pletos.Frumos din partea ei, like always! Sa nu mai zic de nenumaratele cuvinte urate adresate lui Taylor Swift, in care o critica de parca ar fi ea in masura vreodata sa ii dea sfaturi despre baieti, prietene, si alte porcarii la care Demi se pare ca nu se prea pricepe. Poate ar trebui sa-i multumeasca lui Taylor ca nu i-a taiat craca de sub picioare, dupa fazele cu Joe si Selena.
Dar hai sa nu mai vorbim de Miss Demi, pana la urma nu despre ea am venit sa vorbim aici, dar daca tot ati tinut neaparat sa subliniati cat de perfecta e Demi in comparatie cu Brid, nu m-am putut abtine.
Mie sincer imi place tare mult de voi. Spuneti ca e urata, spuneti ca e fitoasa, spuneti ca e antitalent, spuneti voi multe si multe, dar aveti voi vreo dovada? Sunteti voi in masura sa-i comentati frumusetea? Voi, mici balenute ce stati toata ziua si va bateti voi capul cu ce mai face o individa pe care nici macar n-o suportati, in fata calculatorului, holbandu-va pana va ies ochii de invidie, aveti voi vreun drept sa-i comentati deciziile, aspectul, talentul? NU.Nu sunteti voi alea care decid cine e "printesa Disney" (care apropo, nici macar nu exista), nu decideti voi cine e mai frumoasa, talentata, etc. Sunteti DOAR in masura sa va dati cu parerea, dar se pare ca de la o parere s-a ajuns la porecle gen Bridjigodia si alte minuni aberante.Nu aveti pic de rationament, dar sigur voi nu stiti ce-i aia. Observ mai nou ca ati bagat-o si pe Taylor Swift in discutie. Dragut, o sa-i ajungeti voi la degetul mic cand o zbura porcul. Tare imi place de voi(dar v-am mai zis), aveti impresia ca va aflati in juriul Grammy sau ceva de genul.Vedeti-va de treaba voastra, cautati-va o viata si n-o mai f*teti pe-a altuia!

Ann.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uuu smug bine spus Ann. se vede cine are putina cultura si cine nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff.acum ai realizat? laughing (diana)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca este cea mai tare fata de pe planeta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu la fel e varza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E superba

| tesss a răspuns:

Va inselati are sanse cu selena si miley dar cu demi nu daca ati vazut pe youtube miley vs selena selena a castigat selena vs demi lovato demi a castigat lool

| HappyGirl4 a răspuns:

Hai sa iti spun eu demi si miley si selena sunt niste drogate da? mie cel putin imi place la nebunie bridgit mendler canta bine si e si frumoasa asa ca n-are cum sa nu le intreaca sigur le bate

| Betyyyy a răspuns:

Mymy inainte sa mai scrii si sa-ti dai cu parerea mai bine du-te la scoala si dupa aia mai vorbim si inca ceva daca o fata e blonda nu e neaparat si proasta este doar un mithappy

| bucurvlad28 a răspuns:

Eu nu cred ca are vreo sansa sa ia rolurile dar arata de milioane

| AnDrEy_5124 a răspuns:

Dintre Bridgit Mendler, Selena Gomez, Miley Cyrus si Demi Lovato eu as pune asa 1.Selena Gomez[este o buna actrita si muziciana si are roluri importante]2.Bridgit Mendler[imi place de ea mult pentru ca e competitiva si asa trebuie sa fie o vedeta...]3.Demi Lovato[e de treaba dar ...acm e intr-o postura foarte proasta]4.Miley Cyrus[ sa fim seriosi se drogheaza si se cearta cu toti pruducatorii pe care i-a intalnit]

| AnDrEy_5124 a răspuns:

Si mymy conteaza sa le place oamenilor din lumea intreaga nu tie...

| celmaicel a răspuns:

Santeti toti niste prosti cine crede ca bridgit nu le poate intrece ea este o actrita foarte buna

| BM a răspuns:

2012... Acum cat succes are Brigit mymy.Sa fim seriosi Miley si Demi abia daca mai apar acum pe Disney parerea mea e ca Brigit lea loat de mult ca actrita. Pe selena sa fiu sincer niciodata n-am placut-o cu toate aste trebuie sa recunosc ca are talent. Daca ar trebui sa fac un top cu cele mai telentate din ele ar fi asa:1.Miley Cyrus, 2.Brigit Mendler, 3.Selena Gomez, 4.Demi Lovato. Parerea mea e ca acum Brigit Mendler are cel mai mare succes dintre toate si ea ar trebui sa fie asa zisa "Printesa Disney".

| laura_3828 a răspuns:

Sa stii ca nu alege brigit cum sa fie asa s-a nascut si sa stii ca drogata aia de miley are dita mai parul si un cap cat o aluna.SI daca blondele sunt proaste asta inseamna ca si hannah si debi roayen si multe altele.DEMI are capul dreptunghiular si botul ala urat.SElena e frumusica dupa parerea mea dar si ea are o defectiune. Nimeni nu-i perfect.

| laura_3828 a răspuns:

Macar brigit lupta pentru ceva ce-i paasa si pentru eva ce-si doreste

| Cosmin_Vidican_1995 a răspuns:

Are sansa ca este foarte buna