Am o părere foarte bună, pentru că au curajul să se posteze făcând cele mai mari tâmpenii și deoarece nu se coboară la nivelul haterilor. Totuși, nu oricine e făcut pentru vlogging.
Daca se pricep...una buna, dar dacă o fac din plictiseală. mai bine nu ar mai face
Mmm... Da! Cu totii avem pareri pentru orice. Bune, dar si rele. Deci care este parerea ta?
Sunt niste oameni care isi promoveaza ideile prin clipuri mie mi se par interesanti. P.S. sunt si eu vlogger
TranQuila vlogMD, sunt din Moldova si aici incet se string abonații și mi-e greu, însă va respect pe voi romanii pentru ca voi apreciați munca vloggerilor nu ca o parte din moldoveni, care nu știu cum e să muncești pe brânci cu editatul și filmările obositoare
Multumim pentru respect! Si noi, ( calor care ne place treaba vloggerilor ), va respectam! Mersi pentru raspuns si bafta cu Vlog-ul!
Hmmmmm,depinde.
Esti vlogger?
Prin intrebarea asta care ai pus-o vrei sa aflii parerile altora despre tine?
O simpla intrebare cu zeci de raspunsuri.
Dar parerea mea difera de la caz la caz.
Nu sunt vlogger. Am intrebat pur si simplu, pentru ca, sunt curiasa ce parere au altii despre ei!
Buna.
Le apreciez curajul de a-si expune punctul de vedere in fata altor persoane si imi mai place ca orice vlogger e natural, se prezinta exact asa cum e si nu isi ascunde defectele, ba, din contra, le valorifica in fata camerei in cele mai multe dintre cazuri.
Care este vlogger-ul tau preferat? Al meu e Zmenta.
Ma bucur ca mi-ai raspuns. Sunt de acord cu tine.
Am mai multi vlogger-i preferati! Tequila, Zmenta si altii. Ma uit si la cativa vlogger-i straini.