Eu cred ca aia care nu s-au căsătorit niciodată din cauza ca nu au găsit, cred ca nu au dat prea mare interes sa aiba pe cineva, altfel ar fi "gasit". Impropriu spus, pentru ca nu trebuie sa cauti. Iar cei care nu vor, probabil au o nevoie foarte mare de libertate si gen, sunt fixati pe chestia asta. O relație, oricat de perfecta e ea, nu se numeste libertate, e simplu. Acum depinde si cum vede fiecare libertatea.
Fie pentru ca au fost dezamagiti din iubire de multe ori si ti ai pierdut increderea in iubire,fie pentru ca aspectul fizic a lor nu atrage sexul opus,dupa cum vezi nu e ca ei nu vor,si pur simplu sunt dezamagiti si resemnati,isi accepta soarta si asta e,orice om are nevoie de iubire,afectiune, de o familie, dar sunt oamenii care pur simplu sunt dezamagiti, asta e selectia naturala, indivizi cu gene mai bune au mai multe partenere vs indivizi cu gene slabe, personal ma regasesc in ambele cauze
"Fie pentru ca nu si-au gasit jumatatea"Sunt unii oameni care trec dintr-o relatie in alta pentru ca nu gasesc o persoana compatibila cu ei, pentru ca nu sunt pe deplin satisfacuti de ceea ce le ofera relatia sau pur si simplu pentru ca se plictisesc foarte repede si prefera sa "experimenteze" cat mai mult, decat sa se lege de o anumita persoana.Este decizia lor si, desi nu mi se pare o mentalitate buna, nu am nimic cu ei."Fie ca nu vor pur si simplu"Iarasi, e decizia lor.Pana la urma casatoria nu se rezuma la un simplu act, ci la sentimente, care pot exista si in lipsa casatoriei.Personal,casatoria civila nu mi se pare cine stie ce.Doar cea religioasa are o semnificatie pentru mine.
Eu Nu cred in jumãtate, ma simt intreg si singur este prea periculos in ziua de azi, desigur as vrea copii dar nu sunt pentru casãtorie sau si daca sunt nu am sã ma gramesc deloc poate, poate 35-40 de ani sau chiar mai mult
Motivele multor care nu o fac niciodatã, daca este caz de divort femeia ia 50% si trebuie platit si pentru copil daca este cazul. Plus femeile tind sa isi pierdã frumusetea o datã cu casãtoria se ingrasã nu mai este acel dezmãt sexual ca la inceput. Si totul devine monoton si in relatia de cuplu.
E treaba lui, dacă asa e fericit, foarte bine. Fiecare isi va purta propria sarcină.
Pana la urma trebuie neaparat sa te casatoresti? nu poti sa fi cu cineva si sa nu faci chestia asta? Urasc conceptiile astea prestabilite.
Am aceeasi parere despre acele persoane indiferent ca sunt singure sau intr-o relatie, daca sunt casatoriti sau nu.
Nu am sa am niciodata o parere rea fata de unul care e necasatorit doar din motivul asta.
De ce sa te casatoresti totusi?
Care e scopul unei relatii cu contract?
Au transformat astia din casatorie o afacere.
Pana la urma, care e faza daca semnezi acele acte chiar devii a lui si ala devine al tau? Pe naiba, ca se inseala fie ca e vorba de casatorie sau nu.
Adevarata casatorie e atunci cand doi oameni se iubesc si "semneaza un contract " nescris, in inima lor ca sa zic asa.
SimonaNicoleta20 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DenisaDenisax întreabă: