Eu unul, nu sunt obsedat de like-uri pe facebook. Cei care sunt obsedati, stau toata ziua la pc incercand sa adune like-uri.
Pentru ce?
Nici nu se merita sa stai toata ziua la pc, pentru ca iti obosesti ochii.
Asta e parerea mea
Probabil au in minte like=prieten care oricum e complet eronata. Deci cu cat au mai multe like-uri cu atata au mai multi prieteni. Si chestia asta le da un fals sentiment de putere.
Nu trebuie sa stai toata ziua la calculator ca sa aduni like-uri! Poti sa trimiti mesaj la toata lista de prieteni!
Mie nu-mi place genul asta de persoana!
Lumea iti da like pentru ca ii place o poza de-a ta! Nu trebuie sa cersesti.
Cei care ''tin mana intinsa'' pentru like-uri sunt disperati, copii fara viitor!
Asta e parerea mea!
O zi buna!
Oameni care pierd timpul. Isi vor da seama mai tarziu ca nu le iese nimic din aceasta prostie. Daca tot sta pe facebook macar sa faca ceva util.
"Neneaa, îmi dai şi mie un like? Dacă nu îmi dai, te ling! " .
Hm, referito la întrebarea ta, poate că unii se "hrănesc" cu like-uri, eu îi ajut pe cei care îmi cer dar numai când consider, spre exemplu : sunt la un concurs care ar putea câştiga ceva de calitate, NU o diplomă monitorizată, haha . Şi eu primesc maxim 5 mesaje pe zi cu aşa ceva .
Exact aceeasi parere care o am si aici despre cersetorii de funde.Parere proasta.
Heidi_4120 întreabă:
TPU.ro întreabă:
RAY întreabă: