Isi merita sentinta, e un imputit ordinar. Acum panarama lui de 25 de ani nu mai are venituri la munca cu ea.
Nu cred ca exista vreo indoiala plauzibila ca Liviu Dragnea a intervenit ca doua functionare ale PSD sa fie angajate fictive la Protectia Copilului; foarte bine ca s-a facut dreptate, presiuni s-au facut ca sa fie scapat, nu ca sa fie condamnat. Ce parere sa am; una foarte buna.
Adica sunt scarbit de tara asta in fiecare zi vad ca sunt inconjurat de primitivi, gunoaie umane, lipsiti de ceva uman
Nu doar gunoi.Dar e prostie, cat de prost sa fie sa fure si sa-si construiasca palate din banii aia
Ce părere am?
Îmi pare atât de rău că plâng și-mi smulg hainele de pe mine de 3 ore.
Hai noroc!
Cu ce vrei tu.
Păcat că nu sunt în RO că dădeam de băut pe bune.
O tampenie.
De la "reformarea" justitiei de catre Basescu, pesedeilor le-a fost lipita eticheta de "Hoti".
"Cutare a furat!", "Hotii!", "La puscarie!"
Nastase a fost condamnat intr-un dosar, nu ma jenez sa o spun: De C@cat.
Un fost ministru al transporturilor, Mitrea, cred, a fost condamnat pentru ca a zugravit o camera din casa mamei lui.
Mazare nu am mai cautat pentru ce hotie a incasat 9 ani de zdup, iar Dragnea a luat 3, 6 ani, pe instigare la nu stiu ce abuz.
Atat a putut "Justitia" din Romania sa faca unor insi care numai muritori de foame nu sunt.
"Hotii!"
L-am uitat pe Ponta.
Si el era "Hot" si "Penal"...pana si-a dat demisia din postul de premier, si brusc, nu a mai tipat nimeni "Hot", "Penal" si "Infractor". Sau romanii au memoria scurta?
Vrei sa ma bucur acum cum o fac multi dintre saracii astia, (la minte), pentru ca a luat Dragnea 3, 6 ani pe o acuzatie DE C@CAT, in timp ce are o casa ca a lui Bill Gates?
Chiar intr-atat de cumplit de prosti sunt unii?
Ai niste multi milionari, care toata viata lor au fost bugetari: (Basescu, Blejnar, Johannis, Hrebenciuc, Dragnea, Nastase, etc, ETC)...si "Statul de Drept" ii condamna pe unii...pentru "instigare la abuz".
Ca sa inteleaga si incultii, e ca si cum ai un criminal, pe care "justitia" il condamna pentru ca a trecut pe rosu, fiindca ca atat a putut ea, "justitia".
Mai devreme tipa unul ca Dragnea si-ar fi trecut averea pe numele unor terti...de parca daca procesul ar fi fost pentru averea lui Dragnea, si nu pentru o tampenie, nu se putea pune sechestru. Atata pot astia...
Nu e deci "smecherie", sa deschidem niste sampanii, cand auzi de 15 ani numai: "Hotii", dar la definitive vezi numai "abuz" sau "instigare", si bani: ioc?
Nu-l intreaba nimeni pe Dragnea sau pe oricare dintre vesnic bugetarii milionari, de unde au casele si averile, in schimb, il condamna pentru ca ar fi intervenit la o tanti din Teleorman pe dreapta, sa angajeze inca doua dudui, fictiv.
Cu asta a descoperit "justitia" ca s-a ocupat in 1900 toamna, un sef de judet, milionar!
Hai pe bune!
Proasta tara, prosti locuitori...
Sa ne bucuram, zic!
Poti sa dai de baut remote - exista paypal, revolut, etc. Daca vrei, poti!
Foarte buna parere. Din pacate nu o sa pateasca mai nimic, si o sa iasa destul de repede. Ideea e ca acesta este inceputul schimbarii, asa cum am spus eu la multe alte intrebari, si uite ca am avut dreptate. PSD a decazut, asa cum am spus clar la toate intrebarile legate de alegeri.
Nu mai știi cum e datul ăla de băut clasic? Când stai cu amicul/amicii la o masă pe o terasă, la o trăncăneală până pe la vreo două noaptea, cu un pahar de ceva sau niște sticle de ceva...
Ăla e dat de băut, ăla e tot farmecul.
Eu cred că e o pauză care îi e benefică și lui și psd-ului că nu părea să ia în calcul demisia aseară...
să îți bați joc de 50%...e normal când faci asta să ajungi să simți pe pielea ta justiția lui Băsescu.
mazăre a avut 30 mil prejudiciu pe dosar beton
Eu nu ma pot bucura. Un om si-a pierdut libertatea, pentru o perioada limitata, pentru ca era... incomod.
Esti ironic, sigur, insa situatia e tragic, asa cred eu.
Sunt 4 judecatori de la Inalta Curta de Casatie si Justitie care l-au condamnat, ce... Doamne iarta-ma.
Eu sunt curios ce a dus la înlocuirea discursului din ultimele 6 luni(și intuiesc, tot de-ale lui Băsescu)...a dispărut statul paralel, au apărut roșiile românești ca principală preocupare?! wtf
Au dat jos un om,exact cum au dat jos pe Ceausescu, iar prostimea, gata a si pus botu romanii astia naivi cred ca daca dai jos un hot, deacum totu va fi bine, niste naivi, o tara de 2 lei vorba ta de parca conteaza persoana, nu legea.
Exact acelasi lucru s-a intamplat si la revolutie, bineinteles cu forta, dar reezultatul a fost exact acelasi, au dat jos pe unu ca sa isi faca restul loc la ciolane dar de schimbat legi nu au schimbat, mergem asa tot ca si pana acum.
Doara nu o sa schimbe talharii astia legea sa nu mai poata fura.De ce sa dea lege sa le confiste ceva asta ar insemna sa ramana toti lipiti dar absolut toti,pentru ca in RO nu vad care ar putea sa justifice ce au,doara nu-s atat de idioti.
Ai dreptate o tara de prosti,condusi de niste analfabeti care isi bat joc e ei.
Sa fii atata de batut in cap asta tine de ceva continuitate, iar romanii nu au dus lipsa de prostie niciodata, de fapt asa au fost in toata istoria lor, prosti de bubuie, vezi asta dupa cum sta tara.
Sa ne bucuram de prostii care au votat, urmeaza next dragnea,
PringAloe întreabă:
Anomim2025 întreabă: