Am observat ca a existat o lunga perioada ca agenda de "tocat": lipsa autostrazilor.
Imi pun viata pariu, ca daca vine dreapta la guvernare, nu mai tipa nimeni nimic pe tema asta...
As vrea sa plece psd azi, in opozitie. Trebuia IERI.
Cat despre: "Sa ne bucuram si sa sarbatorim ca s-a dus infractorul la zdup!", bagat acolo, dupa 15 tevaturi de dosare penibile, de o "justitie" vai de capul ei, asta imi pare prostie crunta.
Sa urlii ani de zile: "hot" si "infractor", si sa-i gasesti dupa ani de investigatii si de cretinisme ca: "Referendum", "Belina" sau "Brazilia"..."instigare la abuz", asta imi da o idee despre inteligenta multora...
Sigur repet, dar psd trebuia sa-si ia jucariile si sa plece DE IERI in opozitie.
Om bun? arata si mie un om bun in RO si eu il si maninc Daca ala e om bun eu is popa
sau care dintre politicieni e om bun? Nici unu logic, ca doara de aia sunt politicieni, sa aiba grija de gastile lor, de familiile lor, pe spatele prostimii.
Cauta in dictionar ce inseamna politician si o sa ramai mirat/a de explicatie, dupa mai vii si spui ca e om bun
E o victorie, dar nu extraordinara.
Individul era oricum mult prea prost, chiar si pentru PSD, deci ma asteptam sa nu il tina prea mult.
Daca il ducea mintea, la ocupatiile lui, nu trebuia sa iasa in fata.
Dar, cum spuneam, e un prost... Unul dintre prosti.
Nu as numi-o prostie, ci naivitate.
A avut incredere in justitie pana in ultima clipa.
Nu a avut incredere in justitie, ca a incercat sa o schimbe.
S-a crezut Batman. Cu porcariile pe care le-a facut, el trebuia sa stea cat mai in spate.
Nu inteleg idiotii astia, dupa ce ajung sa aiba mai multi bani decat ar putea cheltui el si familia lui, tot restul vietii lor, nu se opresc, incearca sa conduca lumea. Cineva s-a uitat prea mult timp la desene animate.
Daca isi vedea de treaba, era un om bogat, poate si fericit.
De acum va fi doar un bogat recidivist, cu 0 cariera, huiduit de 70% din populatie. Va umbla cu garzi dupa el, toata viata.
Cum spuneam, e un prost.
Mulți sunt destul de inteligenți: au înțeles că votul lor l-a băgat la pușcărie - deci votul contează. perfect adevărat, votul a salvat justiția. asta e țara în care vreau să trăiesc și exact asta e relația de cauzalitate ce trebuie să existe între alegeri și libertate.
Sunt de acord ca putea sa o traiasca bine, daca se retragea.
In ochii multora, el a invins prin barbatia de care a dat dovada.
Eh, omul e in pijamale in celula. Cineva trebuie sa ii tina partea.
Faptul că a fost băgat în pușcărie pentru că a câștigat opoziția, ar trebui să te sperie. Dacă câștiga puterea era încă liber. Deci ce concluzii tragem? Că indiferent de partid sistemul de justiție nu e independent. Pentru că fie politicieni au cumetri cu procurori și judecatori, fie servicile încearcă să se bage în politică. În ambele cazuri e abuz. Consider că Dragnea a fost închis legitim, dar, dar să o recunoaștem e doar un țap ispășitor, s-a mai întâmplat chestia asta cu Năstase și Ponta. Când opoziția și-a concentrat campania asupra unui singur om, iar partidul își pierdeau imaginea și nu-l mai puteau susține s-a debarasat de el. Într-un fel mi-e milă, toți cei care i-au fost "prieteni" acum l-au înjunghiat pe la spate, ca să se salveze. Și au reușit, reputația PSD e știrbită, dar au supraviețuit datorită faptului că Dragnea e țap ispășitor. Restul din cloacă își văd mai departe liniștiți de chestii și combinații.
Nu e ceva wow, o merită, dar el e în aceeași situație ca Moțoc din Alexandru Lăpușneanu. Vezi tu PSD-ul a fost încolțit și le trebuia un țap ispășitor.
Oh, da, dar de ceva vreme incoace e asa de greu sa adun 2-3 oameni la o bere. Parca a intrat timpul tuturor in sac...
Lege exista, trebuie doar sa se puna anaf-ul pe treaba si sa demonstreze alb pe negru cum a obtinut ilicit tot ce are. Apoi il vor executa. Sa nu uitam totusi ca mai e un an jumate' pana ce vom avea - speram - guvern si parlament cu majoritate usr+pnl.
Da, romanii au memoria scurta. De incidentul de la Colectiv a profitat Ponta cel mai mult, ca s-a retras spunind ca vai, el tine seama de popor. Sa nu uitam ca discutam de un plagiator ordinar, da? Si de ce sa nu te bucuri ca intra jegul la bulau, chiar si 1-2 ani, avand in vedere ca nu o sa mai stringa nimeni justitia de oo cum o facea el si pot sa il mai prinda din urma si alte dosare cit sa se transforme aia 3 ani in 30?
P.S. Si angajarile alea fictive dau gaura in buget. E bine ca s-a inceput de undeva. Cum poti sa zici ca e o acuzatie de ****? Daca omor vreo 20 de oameni, exista dovezi circumstantiale la greu, nu am alibi pentru orele crimelor, insa sunt bagat la zdup pentru un viol care poate fi demonstrat negru pe alb, astea inseamna ca violul e acuzatie de c&cat?
Nici nu contează dacă e legitim sau nu. Conteaza că in 2019, aici, votul decide in continuare puscaria)) si unii cred ca e normal
Daca asa crezi tu ca alea is legi,atunci la fel vom merge sin continuare.
Dar cand stai doara in tara,cand nu ai habar ce se mai intampla si prin alte tari,spui ca ai legi bune
Ro nu are nici o lege buna,totu trebuie reformulat,alte legi,alta constitutie. Oamenii se pare ca nu mai sunt capabili sa gandeasca deloc,ma refer cei din RO.
Despre ce anume vorbesti omule usr si pnl ba dar voi chiar atat de naivi sunteti? Pai astia ces frate? Sa nu spui ca astia is aia cinstiti
hai ca mati dat pe spate.
Care frate Ciolos? Basescu? Despre cine anume vorbiti? AStia nu au fost la guvernare? Asa si au facut ce anume? Au dat macar o lege dreapta,lege pentru tara si populatie? Naivi mai sunteti.
Toti astia ce ia-ti votat is exact la fel,ca e usr ca e pnl sau psd tot dracu ala e.
Vad apar la tv toti care mai de care o sa facem,dregem,gata deacum se duc pe copca psd,las ca venim noi si va furam nu-ti vine sa crezi cat de naivi sunt romani.
Ati dat jos un om,o sa dati un partid asa si cine va veni? va veni altii care vor face exact la fel, sau care vor fura asa mai cu maniere exact asta se va intampla.
Ca sa se schimbe ceva trebuiesc legi, alea ce spui tu "avem legi"alea crezi tu cas legi.
Hai sa te intreb ceva. Dupa tine, sau dupa logica ta un puscarias ar trebui sa voteze?
Daca o sa spui ca DA atunci e bun, mergeti asa in continuare, tot la stadiul asta veti ramane.
Cu pnl sunt de acord ca au luat nemeritat de multe voturi. Legat de usr, cunosc o gasca intreaga de membri si sustinatori. TOTI sunt profesionisti pe felia lor si mai ales au INTENTII NOBILE. Daca o dai in strimbele cu ce a facut Ciolos, nu mai avem ce discuta in momentul asta. Ia si te intereseaza inainte sa arunci cu strimbe. Daca chiar voiai sa stii, puteai afla.
P.S. Nu, puscariasii nu ar trebui sa voteze. Totusi, se decide cand e condamnat daca i se retrage dreptul asta sau nu. Daca sa zicem ca nu iti platesti niste amenzi din varii motive, sau un debil iti loveste copilul si o iei razna si il casapesti... atunci poate ca ar trebui sa iti pastrezi dreptul de a vota, nu? Punem violatorii in aceeasi oala cu aia ajunsi la bulau datorita unor judecatori prea zelosi sau unor circumstante nasoale?
De ce sunteti asa rai?
Pun pariu ca majoritatea dintre voi nici macar nu stiti nimic despre politica si vorbiti aiurea.
Eu is cu PSD-ul, ei meritau sa castige
Au facut multe pentru tara si incearca sa faca in continuare.
A castigat PNL-ul care practic nu a facut nimic.
Cum poti pretinde ca stii tu politica, daca sustii un partid care simuleaza crestere economica, si desfiinteaza treptat justitia?
In plus, PSD nu a pierdut. A iesit pe un loc foarte bun, pentru magariile pe care le fac.
Daca nu a iesit cu majoritate, nu inseamna ca a pierdut. Are destule locuri in parlamentul european, nu a fost dat la o parte.
"votul a salvat justiția. asta e țara în care vreau să trăiesc și exact asta e relația de cauzalitate ce trebuie să existe între alegeri și libertate."
Nu ziceai tu ca pentru ca nu s-au respectat completele de judecatori specializate vrei ca dragnea sa ramana in libertate?
Dar era greu rău să te prinzi că am fost ironic.
e normal că judecătorii(ăia despre care ai zis săptămâna trecută că au luat șpagă să-l achite) au nevoie de un vot ca să dea o sentință...asta-i justiția independentă.
am impresia că pe tot parcursul procesului ăsta nici măcar n-a contat vinovăția (care exista, am mai zis) ci doar votul - în România te duci la pușcărie când pierzi alegerile și controlezi tot când ai puterea. sunt absolut sigur că mergea la rejudecare dacă PSD câștiga alegerile.
și apropo, procesul are achitări pe bandă și la ultima înfățisare procurorul a renunțat la acuzatii agravante pentru o parte din inculpați (justiție, nene) ca să se ducă regele corupției la pușcărie pe un prejudiciu de 4000 de euro.
Singurul dosar adevărat cu prejudiciu de 100 mil euro pe care l-a gestionat DNA în ultimul timp - Microsoft - s-a prescris înainte să fie trimis în judecată. Justiție, iar.
Achitarea poți fi sigur că nu si-o asuma niciun judecător.
dar rejudecarea până la prescriere era scenariul sigur pentru statul de drept din România. Fiindcă așa e justiția independentă de politic))
condamni pentru "instigare la abuz in serviciu", achiti persoanele care au facut respectivul "abuz in serviciu" – fiat justitia
PringAloe întreabă:
Anomim2025 întreabă: