Sunt fabuloase. Si la raionul de peturi e plin de erectii. Probabil are plasticul ceva de conduce sangele.
Cred ca, atunci cand tii neaparat sa-ti retusezi corpul, e cam tot ce ai de oferit. Un fel de... "Cine a scris Elogiul nebuniei?" "Aa... am tate mari!"
A nu se intelege ca daca esti frumoasa esti neaparat proasta sau invers. Ma refeream la interventii asupra corpului, adica stii ca nu-ti poti imbunatati altceva, asa ca imbunatatesti corpul. De fapt, ce vorim? Nici macar. Esteticianul ti-l imbunatateste. Cand mergi la sport e efortul tau, cand iti pui implanturi e #nimic, asa ca Dragnea.
Mai, in concluzie, mie nu-mi plac.
Naturaletea este mereu insutit mai frumoasa, cel putin pentru mine.
Si mai spune ca sufletul conteaza
Hai sa numai incepem ca am primit 50 de rapoarte zilele alea
Pai nu inteleg de ce mi-a dat nefolositor si eronat, nici macar nu mi-a dat o replica ceva.
Spune mersy eu am primit 100 de rapoarte doar pentru ca nu am crezut o poveste identica dintr un film, cat timp au uni
Pai cum îți" permiti "tu sa ai propria părere foarte" urat "din partea ta ) *Doar glumesc *
Daca chiar nu ai deloc sani, gen esti plata, nu vad nimic rau in a apela la implanturi, te face sa te simti mai bine in corpul tau. Eu daca as avea un complex, un defect extrem de vizibil mi-as face operatie estetica, eu cred ca majoritatea si-ar face.
Nu prea cred cã cele care isi fac implanturi vor sã rezolve un defect fizic ci defecte si complexe ale caracterului
Raspunsul meu e nefolositot si eronat doar pentru ca nu corespunde cu parerea ta? Wtffff
Nu tu ai intrebat ce parere avem? De ce nu ai pus intrebarea "cine imi impartaseste parerea?"
Sper ca nu faci parte din acei oameni ipocriti care batjocoresc un om care sa spunem ca are nasul mare si stramb apoi cand isi face operatie sa para un om normal il pun la zid pentru ca isi face operatii.
Ce s-a intamplat? Nu mai avem voie sa avem pareri?
Raspunsul meu e nefolositot si eronat doar pentru ca nu corespunde cu parerea ta? Wtffff
Nu tu ai intrebat ce parere avem? De ce nu ai pus intrebarea "cine imi impartaseste parerea?"
tu raspunzi ceea ce vrea sa citeasca omul
Sunt anumite reglementari ale feminitatii? sa nu iti faci implanturi, sa nu (completezi tu). Pe mine personal nu ma atrag, dar de unde vine asta cu isi pierd total feminitatea, wtf...
Iarasi tratezi in alb si negru probleme mai complexe. Hai sa iti dau un exemplu: faci cancer la sin si suferi o masectomie. Copilul tau se sperie de tine cand te vede dupa operatie. Ce faci, te reintregesti sau ramii asimetrica si frustrata pentru ca "ai deveni simplu obiect"? Sau alta, esti complexata pentru ca ai sinii mici. Pur si simplu nu te simti bine cu tine. Stai si te chinui sau iti rezolvi problema?
Fiecare să facă ceea ce îi place, ce consideră că i se potrivește și îl face să se simtă bine.
Aici sunt si eu complet de acord cu tine.
Nu uita de piercing-uri si tatuaje. Si alea imi dau fiori. Cum sa-ti faci asa ceva...
Sunt persoane carora pur si simplu le plac piercing-urile si tatuajele, nu vad ce e asa oribil.Inteleg ca nu-ti plac tie si altora, dar e cam exagerata expresia ''Cum sa-ti faci asa ceva''de parca zici ca cine stie ce isi face.Si da, stiu si eu ca sunt unii care au exagerat rau de tot cu astea...dar ma rog, daca lor le plac n-am ce zice.
Dar ce au tatuajele? Daca iti faci ceva ce te reprezinta o sa iasa super bine, aici excludem numele in chineza si alte prostii cu iepurasi si inimioare.
Nu prea buna. Sunt partial de acord cu tine, dar exista si exceptii. Nu inteleg femeile care isi fac implanturi desi nu au nevoie, cele care exagereaza si isi pun 1 kl de silicon, desi sunt foarte slabe si deja au forme decente pentru constructia lor.
Groaznic cum sa respire nenorociți? N-au voie sa facă asa ceva oribil
Fiecare e liber sa facă ce vrea cu corpul lui, exagerile nu sunt bune la nimic
Eu una nu vad o crima dacă iti faci o operație estetica, toată treaba e sa nu exagerezi
Da, ia să respire la ei acasă, nu le e rușine?
Sa respire în punga )
Cmf Supica, cum ți-a mers azi?
Gata, nu mai zic nimic )
Să-și cumpere aer la borcan ca asiaticii.
Doamne ferește sa mai spui ceva, ca îți dau imediat eronat
N-ai voie la exprimare niciodată în viata asta
O zi leneșă, deja mor de somn . Tu cmf, Ploicică?
Astep sa începa serviciul ca mor de plictiseala acasă
Tu și cu găinile ce va ia somnul la ora asta
Ai zis că vrei să crești găini cu mine, așa că ar fi bine să ne înveți programul cotcodac.
Categoric o sa îl învăț, trebuie sa știu sa îmi culc copii
Eu inca nu mi-am dat seama daca uraste barbatii sau uraste femeile. Sau pe oricine NU e ea...
Ai silicoane?
Nu. Dar nu le vad ca pe o uneltire a sanatei pentru a face femeia sa devina un obiect. Am doua prietene care si-au pus. Intr-adevar arata mult mai ok cu silicoane decat aratau fara. Bineinteles nu si-au pus cupa H. Si-au pus cat sa para natural cu restul corpului.
Exista pareri diferite daca nu rezoneaza una cu alta asta inseamna ca trebuie sa urasca/ sau ataca persoanele alea? Voi sunteti cele care atacati
Nu spun deloc ca nu aratã bine stiu ca pare misoginistic Dar da, nu as putea ca tip sa ma insor cu una dinaia. Doar sex.
Tu i-ai citit toate intrebarile? Tu chiar nu crezi ca ceva e in neregula cu sinapsele ei?
E confuză rău fata .
In mare parte, are dreptate
Ooook.
RaLuCa_7165 întreabă: