Sunt fabuloase. Si la raionul de peturi e plin de erectii. Probabil are plasticul ceva de conduce sangele.
Cred ca, atunci cand tii neaparat sa-ti retusezi corpul, e cam tot ce ai de oferit. Un fel de... "Cine a scris Elogiul nebuniei?" "Aa... am tate mari!"
A nu se intelege ca daca esti frumoasa esti neaparat proasta sau invers. Ma refeream la interventii asupra corpului, adica stii ca nu-ti poti imbunatati altceva, asa ca imbunatatesti corpul. De fapt, ce vorim? Nici macar. Esteticianul ti-l imbunatateste. Cand mergi la sport e efortul tau, cand iti pui implanturi e #nimic, asa ca Dragnea.
Mai, in concluzie, mie nu-mi plac.
Naturaletea este mereu insutit mai frumoasa, cel putin pentru mine.
Fiecare să facă ceea ce îi place, ce consideră că i se potrivește și îl face să se simtă bine.
Nu prea buna. Sunt partial de acord cu tine, dar exista si exceptii. Nu inteleg femeile care isi fac implanturi desi nu au nevoie, cele care exagereaza si isi pun 1 kl de silicon, desi sunt foarte slabe si deja au forme decente pentru constructia lor.
Iarasi tratezi in alb si negru probleme mai complexe. Hai sa iti dau un exemplu: faci cancer la sin si suferi o masectomie. Copilul tau se sperie de tine cand te vede dupa operatie. Ce faci, te reintregesti sau ramii asimetrica si frustrata pentru ca "ai deveni simplu obiect"? Sau alta, esti complexata pentru ca ai sinii mici. Pur si simplu nu te simti bine cu tine. Stai si te chinui sau iti rezolvi problema?
Sunt anumite reglementari ale feminitatii? sa nu iti faci implanturi, sa nu (completezi tu). Pe mine personal nu ma atrag, dar de unde vine asta cu isi pierd total feminitatea, wtf...
RaLuCa_7165 întreabă:
Ollyshor întreabă: