E complet fals ce spui acolo. Exista fete si fete. Nu sunt nicidecum toate asa.
Nu ai cum să ai o părere generală asupra unei categorii de sex.
Poți avea o părere asupra unor persoane x sau y.
Este destul de ușor să criticăm, să aducem contestații sau să aruncăm cu pietre în mod nefondat.
Afirmația ta este una eronată pentru că nu este suficient să ai una sau două, fie 20 de experiențe nereușite cu femeile, iar tu să le etichetezi pe toate, nu doar pe alea 20 de care ai avut parte.
Ca o completare, nu cred că afirmatia ta este una validă, în ideea in care toate sunt la fel, si asta pentru că nu toate femeile și-ar dori să iasă cu unul precum IonutVodka.
Exceptia, cel mai probabil, nu se respectă.
Toate sunt la fel,
Greșit.
toate sunt pe interes,
Este normal să unrmărești un interes, așa trebuie să fii, fată sau băiat.
toate vor bani
toate vor un băiat cu succes finainciar și nu un luzăr, din nou normal
si p.a de cal.
Greșit, ele vor să fie iubite, dar așa cum le vezi tu, în cazul tău. ele nu au pe cine iubi, că ești un el de n-aude n -a vede, nu înțelege.
Nu pot sa le bag pe toate in aceeasi oala, le judec separat, nominal daca e cazul. Sunt si d-alea vai de natia lor si n-ai ce sa le ceri, sunt petarde din multe puncte de vedere dar pretentii cat carul, prefer sa nu zic mai multe ca nu am ce despre ele. Exista un DAR in care din fericire exista si tipe foarte normale, dulci la caracter, dragalase, destepte, modeste, iar toate calitatile astea le permite pe buna dreptate sa urce din pretentii, sa fim sinceri, avem si noi terminatii nostri ))) doar n-ai vrea una normala sa se uite la un maimutoi, dar si invers e valabil. Am intalnit ambele tipare de fete/femei asa da/asa nu si pot sa ma consider norocos ca am dat mai mult de cele normale.
Hei,
Dar nu generaliza, serios acum. Cum sa spui asta? Si cate fete ai cunoscut tu? 10? 20? Cum ramane cu restul de 4.236.382.183 de fete/femei de pe acest Pamant?
Incearca sa iti schimbi aceasta perspectiva, indiferent de domeniu si termeni, si o sa vezi ca lumea se deschide in fata ta
De cand am aflat ca vin robotii femeie in cativa ani nu am treaba cu ele. Robotii vor inlocui partenerii de viata in timp indiferent de sex. Va fi o afacere pentru ca oamenii nu doresc sa ramana fara sex sau singuri
Când te duci la c...ve doar îi treci cardul printre țâțe și ți-a luat banii.
Nu ai o parere buna ca nu te-au placut pe tine, ca daca te placeau, aveai o parere f buna.
Deci generalizarea ta nu are sens.
Ele sunt toate la fel insa in alt mod, sunt atrase de barbatii atractivi fizic, iar pe ceilalti ori ii evita, ori ii folosesc, este f simplu. Cu p de cal e relativ, depinde de femeie aici, nu e o regula. Am pe prietenul meu ala alfa cu p mica si a avut la gagici de a spart de pe la 15 ani in colo in prostie.
Si barbatii la fel, vor femei sa arate atractiv, asa suntem construiti chiar daca nu e bine asa, asta ne e natura, fizicul e eliminatoriu si abia apoi mai conteaza si restul.
Daca te place, iti da orice vrei tu! Daca nu...am zis ce se intampla, ori aia, ori ailalta.
Parerea mea despre noi oamenii nu e buna, si barbati si femei, toti suntem facuti sa punem botul la fizic in primul rand din pacate.
Depinde cum arati, daca arata-i bine, aveai gagici fara interes si toate erau la fel! Daca probabil nu arati, normal ca toate-s la fel, ca nici una nu vrea pe cineva neatractiv. Stiu ca nu e bine ce se intampla, dar asta e adevarul din pacate, ca nu e vina omului cum arata, fiecare cum e.
Ca daca arati bine, chiar daca ai avea o problema de comportament si nu te-ar vrea dupa ce afla, inainte simteai priviri sincere, simteai ca te vor unele femei, dar cred ca nu e acesta cazul.
N-are nici o treaba cu luzar neluzar, ca majoritatea oamenilor au munca medie, problema este ori de fizic de ori il ignora ori il folosesc, fie de comportament care face sa nu fie placut, desi daca era asa, simtea ca era dorit chiar daca dupa aia nu iesea ceva.
Vor sa fie iubite de baieti pe care sa-i placa mult fizic in primul rand. Ca de aia multi cocalari luzari au gagici misto la tinerete, si care nu stiu nici sa se comporte, ca arata bine.
Si stiu n neluzeri cu sal mare, masina, casa personala, fara datorii care au ajuns la 45 ani fara nimic, adica fete pe care sa le placa si ei adica sa arate cat de cat atractiv, si cand intrebai zicea "cu ala? Aoleu fata...n-as sta cu el, arata ca.".
Sau daca sta, sta din interes. Adica cum am zis fie ii evita, fie ii foloseste.
Păi nu te obliga nimeni sa fi cu o femeie, sau sa accepti o femeie. Poti foarte bine sa alegi sa fi cu un bărbat.
Nu este tarziu niciodata. Uita-te la tramp, a ajuns presedinte la 70 de ani si nu oriunde ci in america.Nu iti vei gasi tu o femeie de care sa te bucuri macar 10, poate 20 de ani?
Crede-mă, te vei plictisi sa ai un animalul dresat fara idei si perceptie care doar executa comenzile.Acuma o sa ti se pare mișto ca te gândesti ca nu iti bate nimeni capul, dar cand vei vedea ca iti spune ceva drăguț doar pentru ca tu o programezi sa o faca, te aproba in orce prostie zici sau faci pentru ca nu ii pasa, iti ofera iubire (daca se poate numi asa) si afectiune doar de nevoie ca asa o pui nu mai e chiar atat de ok.Sti,momentul ala cand un bărbat zice ca s-a saturat de femeia lui ca e ca si un robot programat ? Doar sucește fundu (scuzami expresiile) cand am nevoie 5 minute si pleaca, imi pune in farfurie ca sa obisnuit, sta in fund pe canapea si se uita la tv sau in gol pur si simplu fără vlagă, viata, suflet, dorința.Mie mi se pare aiurea...
E, da? si barbatii ce vor? relatii pline de iubire? aww.
nu, papusa. sunteti asa revoltati pe femei pentru ca si voi sunteti exact la fel ca ele. nu ca sar eu de fund in sus acum, ca e si un sambure de adevar in ce zici tu, dar nu pot fi de acord cu tine in totalitate.
cum e sa fii barbat si sa ai acasa tot ce iti trebuie si tu tot sa sari din floare in floare? cum e sa fii barbat si sa munceasca gagica ta pentru casa, pentru amandoi si tu sa i mananci toti banii fara ca macar sa ii arati un gest de apreciere? cum e sa fii barbat si sa iti bati iubita? cum e sa fii barbat si sa salivezi de mana cu prietena ta dupa o botoxata fara creier pe care o vezi pe strada sau pe net? nu va mai plangeti ca niste pasarici ca sunt toate femeile la fel. cand isi dau unele si sufletul pentru barbatii lor ca sa fie bine si tot nu e suficient, normal ca dupa nu mai sunt fraiere sa repete acelasi lucru. repet! doar in anumite cazuri e adevarat ce zici tu si alea sunt copile fara creier, de 15 ani maxim.
p.s degeaba ai jucarie de cal daca nu stii ce sa faci cu ea.
Aceasi parere o am si eu
Nu mai vreau sa imi zica toti ca sunt misogin dar nu merge sa bagi o femeie in casa si sa o respecti ca pe un egal tie
Ori o ti tu sub papuc ori te tine ea si isi bate joc
Sa fie din cauza ca am dat eu de exemple proaste da nu cred ca am incercat toate felurile de fete si relati
Am ajuns sa vad ca nu sunt destul de prost ca sa fac casa cu o femeie
Oricat de desteapta ar parea ea la inceput in casa vrea sa comande sa faca pe interesul ei si eu nu fac asa ceva
Deci confirm sunt toate niste profitoare sau cel putin 99 %
Daca sunt exemple alea nu cred ca sunt pe aici in comentarii ca sunt foarte rare si deja au familie daca au 21 de ani
Generatia noastra nu vad sa se casatoreasca prea multi
Vin robotii stai relax. Va fi exact ca o femeie vie dar programata sa fie cum doresti tu. Aduna bani si bucurate cand apare
Se pierd mai multi bani cu astea care au instalatie circulatorie in ele dar fiecare cu boala lui. Tristi sant alcolicii - bulangerii - lezbiencele. Noi mergem pe calea cea buna
Mai... nu stii ce pierzi. Ceea ce cauti tu iti poate da un hiv de proportii, doar o ruptura de prezervativ sau transfer de fluide din gura ei cu madularul sau gura ta iti poate curma viata, afectand posibilitatea de a munci inclus (nimeni nu tolereaza infectatii hiv in RO) - robotul nu da boala, nu imbatraneste, isi face treaba vei vedea
RosaliaOriginala întreabă: