| Nicoleta_Iulia_2001 a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele scunde de inaltime? ......ca eu am 1, 45 si ma simt destul de naspa cand baietii si majoritatea prietenilor mei imi spun ca sunt mica ( "mama ce mica esti... uitativa ma ce mica e" )

7 răspunsuri:
| SebylVane1890 a răspuns:

Si eu sunt scunda, dar asta chiar nu conteaza, decat daca scopul tau in viata e sa ajungi sa iei farfuriile din sertarul cel mai de sus. Daca asta e, atunci e tristsad
In rest, totul e perfect.In special cand toata lumea zice ca "ce mica estiii", iar dupa o ora,"esentele bune se tin in sticlute mici, vad"laughing.E ok, complet irelevant in multe arii, adesea are chiar avantaje

| doreal a răspuns:

Pai daca esti mica, cum vrei sa iti spuna? Mama, ce mare esti laughing. Trebuie sa faci din asta un lucru pozitiv.

| RAY a răspuns:

In primul rand varsta conteaza daca ai 12 ani nu vad vreun motiv de panica, daca ai peste 20 de ani e posibil sa numai cresti natural si singura solutie ramane o operatie la cartilaje la picioare ceea ce inseamna multi banii si enorm de multa suferinta, deci ce varsta ai?

| Nicoleta_Iulia_2001 explică:

Frate am aproape 15 ani

| Doub a răspuns:

Eu am 1, 57m şi am 18 ani, deci... îmi iubesc înălţimea.

| RAY a răspuns (pentru Nicoleta_Iulia_2001):

Surioara mai cresti pana la 20 de ani nu fi asa negativa, parinti tai ce inaltime au? fratii?

| Nicoleta_Iulia_2001 explică:

Pai parintii mei nu sunt foarte inalti dar au depasit cu mult 1, 50 si sora mea are 1, 60...