| 12stefy a întrebat:

Ce parere aveti despre francezii care fac glume pe seama noastra? Meritam asta sau exagereaza?

Răspuns Câştigător
| Castorul a răspuns:

Majoritatea francezilor sunt prin definitie snobi. Ei au un sentiment de superioritate fata de toata lumea.
Da, si conationalii nostri plecati prin Franta nu ne fac cinste deloc si ii intarata, dar francezii duc bataia de joc prea departe, iar lor asta li se pare in regula.
Deci avem si noi (sau cersetorii nostri de acolo) partea de vina, dar snobismul lor ii face sa duca bataia de joc prea departe.
Deci daca vrei parerea mea sincera, onesta si francofoba, eu daca as ajunge dictator as bombarda franta si i-as persecuta pe francezi, exceptand un grup restrans de oameni deschisi la minte. big grin

7 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Pai ce ai vrea? sa faca glume pe seama tiganilor lor?

| AlexJX90 a răspuns:

Tu ai pus intrebarea asta mult prea devreme pune-o si tu dupa ce nu va mai fi 1 tigan in Romania si atunci mai vorbim.Pace

| Bunicul62 a răspuns:

Ehe baiatul mosului
Acum 20 de ani le vindeam turbine facute la IMGB si erau mai bune ca ale lor, Romania se incaiera cu ei cum se incaiera ciinii in drum si le luam lucrarile si ei fluierau a paguba. Rafinarii prin lume o droaie facute de Romani, cai ferate in strainatate la greu fluierau francezii a paguba La olimpiade de mate/fiz erau cu 6 locuri dupa noi Acum normal capra pe urs cine e mai sus ca ursul e golan nici padure nu mai are Ca si apa de la robinet este a francezilor colonie nu alta am ajuns.Noi cu serpii ei cu petrolul din Insula serpilor.Au venit la alegeri cu 2 serpi sa ne scoata ochii la noi in sat dar am pus biciul pe ei si au ramas serpii de izbeliste tot cauta drumul inapoi

| Lace a răspuns:

Poate nu exagerează atât de rău,majoritatea ţiganilor care se îndreaptă spre Franţa vin din România, poate şi de aici concepţia că noi, românii suntem ţigani.Nu vor să-şi caute un locşor de muncă, marea lor preocupare e să-şi găsească un bun loc de cerşit.

| Bunicul62 a răspuns (pentru Lace):

Dar de ce nu aveau atita tupeu

| Lace a răspuns (pentru Bunicul62):

Nu te înţeleg.

| Bunicul62 a răspuns (pentru Lace):

Te rog sa ma scuzi raspunsul era mai complex dar vad ca atit a ajuns, Doream sa spun ca acum 24 de ani Romania mai si muncea si muncea la greu unde erau lucrari Romania le cam suflau de la francezi.si cam fluierau ei a paguba,Ei cumparau de la noi turbine de hidrocentrale, cazane de abur pentru termocentrale, Acum cind noi mai avem si 16% analfabeti ce sa mai zicem exportam tigani.Am vazut interviul cu Ceausescu la francezi era el mai peltic dar fata de astia le dadea clasa, si nu citea vorbea liber, Romania era respectata. prin toate coclaurile acum Romania=colonie Sa Il cauti sa vezi cite miliarde de usd aveam schimburi cu francezii si balanta de plati era exp>imp La chinezi am facut fabrica de tractoare