| smecher777 a întrebat:

Ce părere aveți despre Google Traducere? Uitați ce mi-a făcut:
Dimineața mă duc la școală.
Traducerea: Je vais à l'école le matin.

Dimineața mă duc la școală.
Traducerea: Le matin je vais à l'école.

Răspuns Câştigător
| antonel23 a răspuns:

Nu e bun de nimic și eu am avut probleme cu el.

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Jos cu google translator! Nu știe nimic!

| Catrice a răspuns:

Problema tuturor e necesitatea cunoașterii unei limbi străine, însă lipsa de timp reprezinta cu adevărat o problema pentru unii. Sa nu mai spun de timpul îndelungat pe care îl necesita cunoașterea unei limbi străine.

Dar nu și cu GOOGLE TRANSLATE! E perfect! E cel mai bun! Soluția la orice! Uita de cărți și de informații greu de memorat și mai ales de înțeles! Am găsit soluția la problema multora!

A fost ajutorul meu ideal în timpul scolii și nu numai! A fost primul lucru care m-a ajutat sa învăț orice limba străină mi-am dorit! Acum știu sa vorbesc 8 limbi străine, printre care franceza, engleza, spaniola și nu numai! Am reușit sa iau cele mai mari calificative în timpul scolii, la examenele naționale, dar și la facultate!

Chiar dacă nu am avut acces la internet, pachetele off-line m-au ajutat atunci când am călătorit prin Europa și nu numai! Fără el, nu m-aș fi descurcat deloc! E mereu la îndemână! Îl recomand cu plăcere! Accesează-l și tu chiar acum! Ce mai aștepți?!? Nu vei regreta!

| DoarAlin a răspuns:

Google Translate este doar bun cand traduci cuvant cu cuvant. Si daca stii macar un strop din limba respectiva.

| danbnz a răspuns:

Daca stii franceza atat de bine incat sa-ti dai seama de greseala de ce mai apelezi la google translate?

| RainmakerX a răspuns:

Incearca sa traduci din engleza in franceza.
Google nu prea stie romana XD

| antonel23 a răspuns (pentru Catrice):

Sa stii ca google transalte e urat nu stie nimic ETC

| smecher777 explică (pentru danbnz):

Ca sa intrebe pro...