Am o părerere foarte bună. Oamenii ăștia dezgroapă multe măgării. Materialul îi recomandă ca fiind profesioniști. Eu așa zic. Cât despre corectitudine, Alex Nedea a povestit în cadrul unui podcast (Zaiafet) că a fost rugat cu bani doar ca să nu facă publice anumite materiale și, bineînțeles, nu a conceput așa ceva. Ba mai mult, a mărturisit că au existat momente în care adevărul pe care îl vâna cu echipa, a fost dezmințit. Cu alte cuvinte, acuzații în cauză au venit cu argumente și au lămurit situația, deci și ei, ca jurnaliști, se pot înșela. Atunci au renunțat la tot cazul și asta a fost, cu respect, la revedere! Tot în podcast a recunoscut că își asumă trecutul avut de partea celaltă a baricadei (presa comercială, la Antena).
Ieu ma uit tot timpul la ei sunt o echipa foarte bună bravo lor meritau mai mult pentru munca lor depusă bravo lor
Forte bune reportajele si jurnalistii sunt foarte buni, in plus sunt independenti. Iti imaginezi ca ei sunt singurii care au descoperit ce se intampla la Apele Romane spre exemplu? Nu, stiau toti dar nimeni nu a vrut sa deranjeze oamenii politii de la care mai primesc finantare.
Da, le-am urmărit postările mai demult. Sunt selectivi, opaci, nu se adâncesc mai mult decât trebuie, și nu unde trebuie, dar nu vor să se arate pe față.
Mie nu mi-au transmis asta. O să fiu mai atentă de acum, să văd, poate așa o fi.
Poți să revizionezi postările anterioare... de asemenea Poți să te documentezi despre echipa lor
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ionutz1011 întreabă: