| cehos69 a întrebat:

Ce parere aveti despre Justitiarul de Berceni?
Personal omul mi se pare ahtiat dupa faima, nu stiu ce invarte dar mi se pare dubios.
Din cate am inteles cativa pradatori i-a prins primind conversatii de la tipe minore si intalnindu-se el iar pe ceilalti s-a dat el drept minora pentru a-i prinde.Mi se pare un gest deplasat si lipsit de sens, asta daca nu ai vreun interes la mijloc.
Da e de apreciat ceea ce face si ca isi consuma din propriul timp si financiar pentru actiuni sociale, nu cred ca toti indivizii din videoclipurile lui sunt o amenintare foarte mare sociala, mi se par oameni imaturi, care prin actiunile si obsesiile pe care le au ajung sa fie respinsi in general de femei mature si cauta sa prosteasca minore, desigur ca este un lucru rau.
Oricum, sa nu se inteleaga ca sustin pedofilia sau orice alta actiune a unui adult impotriva unui minor.
Ramane intrebarea pe care mi-o pun :

Ce interes are acest individ si ce vrea sa demonstreze? Imi e greu sa cred ca o face fara un scop anume ca il intereseaza soarta minorelor sau cine stie ce alte chestii etice de adormit pruncii.

Răspuns Câştigător
| goguPatent a răspuns:

Ești prost că nu înțelegi la ce pericol se expun minorii in mediul online sau doar te faci că ești prost?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| goguPatent a răspuns:

Ehh, așa suntem noi românii, mereu suspicioși când cineva incerca să facă ceva pentru societate.

Omul scoate bani din YouTube și patreon și eventual face și o faptă bună. Faptul că tu nu crezi că un pedofil e un pericol pentru societate e altă discuție. Poate omul are alte convingeri că tine.

| cehos69 explică (pentru goguPatent):

La cate probleme are tara ne mai arde noua de posibili pradatori sexuali din mediul virtual.
S-a inventat functia de block, cand un adult abordeaza o minora in mediul virtual sau ii trimite poze indecente ii tai repede elanul dandu-i block, ce e atat de greu?
Da, sunt impotriva pedofililor care prind minore in viata reala, aia sunt un pericol, nu sa le abordeze pe internet si eventual sa se intalneasca, ca totusi cine le pune sa dea curs la asa ceva pe minore?

Întrebări similare