anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre legea gratieri detinutilor?

14 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Dovada vie ca Romania exporta cea mai mare doza de prostie!

| Freya1 a răspuns (pentru Drimmero):

Eu initial nu am bagat in seama am zis ca este iar o lege pe care inca nu au pus-o in aplicare bla bla dar am avut ceva de munca in blocul de vizavi si cand am dat cu ochii de toti puscariasi pe care ii stiam inchisi pentru anumite fapte am constientizat cat este de periculos si de nasol

| Drimmero a răspuns (pentru Freya1):

Cum ziceam, nucleul prostiei are un punct de plecare tocmai din tara noastra, umanitatea s-a dus de mult/

| RAY a răspuns:

Ca trebuie sa ma inchid in seif ca nu cumva sa fiu furat

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Ehe astea te iau cu totul ca doar nu au stat atata acolo degeaba...Unu a si zis cand a iesit "si pentru mine cine garanteaza ca eu daca ies acum nu mai fac"

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Ce o sa faci tu fara mine, o sa intri in depresie

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Am deja depresie dar daca mi te mai si ea pfff ma distruge

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-a vazut pe TPU, are legatura directa cu faptul ca s-au inmultit clonele.

| GoldenZenith a răspuns:

laughing asta e ceva de genul "țara arde și baba se piaptănă". Oricum, este ceva tot în interesul ălora sus puși, nu făceau ei asta fara motiv. Ne facem de tot râsul.

| Theo94 a răspuns:

Chiar daca se aplica la toti o asemenea lege se potriveste politicienilor, ei au dat-o pentru ei.

| Freya1 a răspuns (pentru Theo94):

Da asta stiu doar ca problema este ca s-a umplut orasul de hoti si infractori

| Theo94 a răspuns (pentru Freya1):

Ar trebuii ca autoritatile sa fie incoruptibile si sa actioneze mai bine ca pana acum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu unu nu m-am intalnit cu nici astfel de detinut, daca e sa mori, mori indeferent ca te omoara un criminal sau faci un accident

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e vorba de asta e vorba ca eu am fost corecta cum au fost si alti pentru moralitate si de frica legi si ei care aunu facut infractiuni sunt bine mersi la fel ca mine

Întrebări similare