anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre luatul persoanelor la ocazie? Voi obișnuiți să faceți acest lucru? Ați experimentat situații neplăcute în această privință?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, aș lua dacă persoana nu pare dubioasă.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Da, iau persoane la ocazie daca nu arata dubios si daca am loc in masina. Pana acum nu am avut nici un incident neplacut cu oamenii luati la ocazie

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

De multe ori oamenii nu sunt ceea ce par.

| Freya1 a răspuns:

O singură dată am fost cu ocazie dar impreuna cu iubitul meu de atunci.In rest niciodata nu am urcat si nu as urca in masina cu un străin sa merg km.
Cred ca daca e nevoie sa faci un drum mai lung trebuie sa te organizezi din timp.Iar daca cumva esti pe ultima sută de metri cu toate sa plătești mai mult daca e nevoie la o "masina privata"dar sa stii ca ajungi ne bajocorit/a de nimeni.
De luat am mai luat cu iubitul meu dar persoane cunoscute sau bătrâni ce merg puțini km.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu iau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am experimentat niciodată neplăceri. De obicei mă feresc să mă urc în mașina cuiva care pare dubios.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am mers foarte mult cu ocazie.
Si iau aproape pe oricine la ocazie dar n-am avut surprize.
Plus ca am cont pe bla bla car, acolo chiar am cunoscut persoane dragute.
Singura data cand a trebuit sa rabd a fost asta iarna pe ger, am luat un om care băuse.
Dar l-am suportat gandindu-ma cat de decazuti suntem noi, neamul omenesc.

| oglindasultanului a răspuns:

Incerc sa am bun simt, dar apoi bazai ca n-am cu cine sa-mi impart viata cand as vrea. Deci, da e cam jenant apoi, ca ba sunt singura si? sari asa pe mine, si eu ce sa fac? sunt amenintata de karma. eu nu am unde "sa caut" la nevoie (ca depinde de "asternut"), dar cand altul vrea, sare simplu pe mine.