O parere extraordinar de proasta. Practic Trump arunca la gunoi Ucraina si ofera victoria lui Putin. E atat de simplu. Il va conferi o putere enorma lui Putin care va venit ca un vartej asupra Europei... si Trump asta vrea, sa distruga Europa. Lui nu ii pasa de nimic si de nimeni decat de propria persoana si propriul orgoliu.
Intr-o luna de mandat a facut un dezastru un SUA.
Iar comparatia lui Georgescu cu Trump e absolut tampita. Georgescu e un nimeni pe pamant, nici Putin nu s-ar uita la el si daca i-ar oferi Romania pe tava.
"ce părere aveți despre negocierea pe care o încearcă Donald Trump cu V. Putin"
ia uită-te nițel la știri - oricare din ele - și-ți satisfaci nevoia de păreri (mai mult sau mai puțin pe lângă subiect)
Pe vremuri era un asa zis TDS, Trump Derangement Syndrom, adica cei care se isterizau ca a castigat Trump in 2016! Acum vad ca s-a ajuns la GDS, Georgescu Derangement Syndrom, cei care il mentioneaza pe CG la orice eveniment international desi el e vai mama lui!
Ce treaba are CG la negocierile dintre SUA si Rusia? Si daca devine maine presedintele Romaniei tot un pion mic ramane. Deci care e problemuta voastra?
Cred că orice negociere implică și compromisuri. Dacă războiul nu se încheie printr-o înțelegere, Ucraina riscă să piardă și mai mult – vieți, bani și teritorii. Așa că eu cred că este important să se ajungă la o înțelegere cât mai curând posibil.
Și eu consider comparația la fel de tâmpită, dar pentru că sunt unii susținători ai lui C. Georgescu care ar putea să o aducă în discuție, am evidențiat aici diferențele între ei. Se poate spune că încercarea lui Donald Trump de a avea o relație bună cu Putin este privită ca o strategie la fel de bună și eficientă ca declarațiile lui Călin Georgescu și simpatia lui față de V. Putin, dar scopul și intențiile fiecăruia sunt total opuse.
Ești conștient că nu putem da România pe mâinile unui nebun și să ne așteptăm la schimbări semnificative în bine pe termen lung?
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Serra1988 întreabă: