anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre o femeie care fizic este frumoasa și care dacă s-ar îmbraca elegant, cu accesorii și machiaj ar fi și mai frumoasa, dar din dorința de a nu atrage atenția și a rămâne într-un cod de umbra, prefera simplitatea atât în vestimentație cât și în refuzul de a se machia și de a se accesoriza?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca nu are nevoie de atentie inutila.

13 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că a luat o decizie personală deosebită, pe care eu nu intenționez să o judec, dinafara sistemului ei de valori, conform cu principiul că un om nu este identic cu comportamentul său.

| NLS a răspuns:

Personal, exact asta îmi place la o femeie, si in general la o persoana: sa nu o vad toată ziua cu cercei de 10cm lungime sau diametru, cu ruj strident pe buze chiar și la școală sau când merge la magazin... Fără pierceuri prin buze, buric, sfarcuri, sprânceană, si nici îmbrăcată de Cannes când iese sa ducă gunoiul. etc

Daca se îmbraca normal și nu încearcă sa para o diva spilcuita în orice moment, nu cred ca înseamnă că se respecta mai puțin.
Cand exista motive-ocazii adecvate, nu ma deranjează deloc dacă se aranjează și machiază.
Dacă insa nici atunci nu vrea sa se aranjeze încât sa atragă priviri, mi se va părea ciudat,... Dar pana la urma ce treaba am eu.

| Celestina003 a răspuns:

Că tipa are peste 24 de ani.

| blackann a răspuns:

Patricia? tu esti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru blackann):

Ce legătură are întrebarea mea cu acel user? :/

| blackann a răspuns (pentru anonim_4396):

Pare genul ei de intrebare, in trecut o apasa acelasi gand.

anonim_4396

Să fie sănătoasă. Eu nu-i urmăresc întrebările.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Eu*

| blackann a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar ea era ingrijorata cand ai disparut. nu esti aceeasi rosalia? nu suneti prietene?

anonim_4396

Din fericire nici nu suntem aceași persoana și nici prietene.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Plicti.

| Violleta2022 a răspuns:

Frumusetea femeii se vede atunci cand este imbracata simplu si nemachiata.
Restul de machiaje si accesorii, nu fac doi bani.

| CostinAlamariu a răspuns:

As respecta mult mai mult o asemenea femeie pentru naturalețea ei, dar nu inteleg scopul intrebarii avand in vedere că n-are nicio legătura cu tine.