Daca acel om care a murit mi-a facut mie foarte mult rau sau familiei mele, nu doar ca ma bucur, dau de baut pentru tot cartierul.
Daca nu am avut treaba cu persoana care a murit,, nu am de ce sa ma bucur.
Se zice ca de morti numai de bine.
Sunt zone unde in seara priveghiului rudele joaca jocuri de carti, spun glume, beau ca cica asa ii placea mortului si e bine sa il duca cu voie buna.
O moarte nu e niciodata un prilej de bucurie, dar daca se intampla ca cineva sa se bucure ca a murit cineva acel om sigur a avut ceva divergente cu "mortul"...Asa ca e problema lui.
Depinde in ce mod. Nu mi se pare normal sa te bucuri ca a murit cineva, moartea in sine nu e un prilej de bucurie.
Mi se pare normal sa te bucuri ca nu o sa mai ai de a face cu acel cineva daca nu aveai o relatie foarte buna cu el.
Cred ca oricine chiar si daca moare cineva pe care nu il suportã, tot are sentimente de tristete. Nu are cum sa fie fericit, doar daca suferã de sindromul Borderline of Emptiness, adicã nu simte fericire, dar nici tristete, de fapt nici o emotie indiferent daca este pozitivã sau negativã, mai bine zis indiferentã, Acei oameni sunt un fel de sociopati.
Si eu apreciez faptul ca esti aici in comunitatea noastra toti pentru unul
Ignora-l am vazut mica disputa dintre tine si el la intrebarea mea. Tu stii povestea in totalitatea ei si poate chiar ai motive sa te bucure moartea cuiva. Noi restul stim doar ce ai lasat tu impresia. Deci ignora-l. Ii place sa judece si sa se dea destept
Hug
M-ai provocat.
Dacă Dragnea dă colțu' eu o să mă bucur. (și probabil încă câteva milioane).
Așa că poți să-mi zici sociopat. Numai să se întâmple.
Daca sufera de sindromul BoE atunci nu poate simti nici fericire, pe langa tristete si multe alte emotii. Deci nu poate fi cazul pers. din intrebarea lui Ray.
Eu am zis in general, nu e vina mea ca o i-a prea in serios ce spune.
Nu toti ucid sa fim seriosi, sa nu exageram
https://www.unica.ro/devin-oamenii-psihopati-6850
In intrebarea mea nu e nici o persoana e doar o curiozitate atat
Ba da psihopatii ucid, dar e o diferenta in a avea probleme psihice de natura narcisistica, bonderline, sociopat si a avea o personalitate aroganta. Cu greu se deosebesc la prima vedere.
Http://www.sfatulmedicului.ro/......derline_91
Pentru tulburarea de personalitate borderline trebuie sa fie prezente cel putin 5 dintre urmatoarele criterii:
- teama intensa de abandon
- un model de relatii instabile
- imagine de sine instabila
- comportamente impulsive si autodistructive
- comportament suicidar si automutilare
- schimbari frecvente de dispozitie
- sentiment cronic de gol interior
- manie fara motiv
- episoade de paranoia si de pierdere a contactului cu realitatea.
nu are legatura cu intrebarea
Raspunsul tau are o eroare de logica, practic te-ai contrazis singur cu cele afirmate in acel prim rasp.
O descarcare chimica in creier care te determina sa simti ceva intens, un fel de recompensa de la mama natura, daca acum merg sa cumpar ceva dulce sa vezi ce fericit voi fi dar cateva minute apoi glicemia scade si iar trebuie sa mananc ceva dulce tot asa, acelasi lucru si cu drogurile si cu iubirea
Nu am cerut un rasp. robotizat, sau vreo parere stiintifica.
TU, ca si om, ce simti cand esti fericit? Si cat de frecvent simti acea stare de emotie, si pentru cat timp?
anonim_4396 întreabă: