Gurl, eu nu iti pot da raport, ca sunt membru junior dar ma bucur ca ti-am lasat impresia ca sunt admina pe aici. Imi place ca imi confirmi superioritatea si autoritatea.
Dai raport de pe celelalte conturi, draga
Si ce te face sa crezi ca esti superioara? ) ca ne urmaresti pe toti si stii tot despre noi ca o ratata )) balamuc ))
Care conturi? Mi-e prea lene si nu esti atat de importanta, sorry avem salontan si altii care se ocupa cu asta
Ce stiu? Normal ca stiu multe, de aia iti sunt superioara.
Nu vezi ca stii tot despre viata tuturor? ) asta te face ratata, nu superioara )
Nu te crede asa importanta ca nu face nimeni atata efort pentru tine sa schimbe conturi pentru raporturi la intrebari pe care oricum nu le baga nimeni in seama
Ce stiu, Lukasz? Te-am mai intrebat odata. Raspunde la subiect
Faci tu )
Esti capabil sa porti o conversatie? Sau imi dovedesti in continuare ca iti sunt superioara? Sa iti scuip si samanta sau mai am putina rabdare cu tine?
Stii de mgtow si de mai multi ) urmaresti si stii tot despre noi ca o ratata )
Lesiiin )) ce conversatie sa port cu o taranca ratata care urmareste tot siteu si pune intrebari despre toti ) eu vreau doar sa rad putin de tine
Ce stiu? Ca vrea papusa? Vorbest despre asta de ani de zile . Atata memorie am si eu.
Noi? Tu fiind cine? Hai, curaj, puiule. Inca putin si inveti sa te exprimi ca un om normal. Doar putin exercitiu iti mai trebuie. Hai ca poti
Taranca? De unde sunt? Stii lucruri despre mine? O, nu! Inseamna ca ma urmaresti. Hotul striga hotul?
Te oftici ca te-am demascat gusticele?
De mine nu ai zis nimic inca dar mai astept ) dar de ce urmaresti oamenii, n ai viata )?
Nuuuu-mi pasaaaaaa
Tu de ce ma urmaresti? N-ai viata?
Eu nu te urmaresc ca nu sunt ratata ca tine dar te porti ca o taranca
Si totusi esti aici )
Cum nu? Stii tot ce fac, pe cine am mentionat, ce am afirmat. Pretty obsessed if u ask me cf gusti, ti-ai luat restantele?
Nu mai urmari lumea, nebunooo )) not obsessed, just curious how much of a loser you can be
Restante? Vezi ti draga de problemele tale
Nu urmaresc, honey, ai stat tu cu mine la aceeasi masa? Doua afirmatii despre cineva nu inseamna nimic. Nu mai fi obsedata de mine. Fa o facultate.
Cica eu sunt obsedata ) )) ia-ti o viata artisto si nu mai fii obsedata de toti userii )
Hai, vine vara imediat, pune mana si invata, da la o facultate de doamne ajuta ca sa nu mai ai timp sa ragi pe aici de foame ))
Pune-ti numele SomeraDinPorumb.
Ce imi place cand nu ai ce zice si vii cu de astea )) incearca la psihiatru pisi, poate te vindeci
Daca scoti cate un crac din porumb din cand in cand, poate faci si tu un ban cu ciobanii care trec pe acolo. Ahhh, dar parca erai grasuta, nu? Ghionion nici de asta nu esti buna. Incearca onlyfans. Cu pisici. Sigur ai pisici sexy prin vecini. Ca tu nu ai nicio sansa.
Vaaai cum incerci tu sa ma jignesti ) dar te-am ranit nu gluma, bolnava mica
Nu te jignesc ca te-a jignit destul natura, empatizez numai iti ofer solutii pentru o viata mai buna.
Atata ai cautat scandal cu mine si acum te retragi asa, cu replici lame
Gata, atata s-a putut? Data viitoare nu te mai baga in seama daca nu poti duce. Stai parcata acolo. Invata pentru restante. Slabeste. Fa ceva cu viata ta.
Ai vrea tu sa arati ca mine nu mai fii trista pisii ca exista solutii si pentru boala ta
Ce sa nu duc? ) esti penibila si obsedata de un site si dai raspunsuri previzibile cand turbezi. nu esti o provocare pentru mine
Cine turbeaza boss in afara de tine? Cauti scandal si apoi fugi cu coada intre picioare ca nu mai stii ce sa zici
Ziua si contul. Nu ai obosit?
Nimeni nu isi doreste grasime, honey am auzit ca grasele transpira sub tate si intre colaci. E adevarat?
Iti derulezi pielea cand faci baie sa intre peste tot sapunul? O pui pe facalet?
Draga, eu rad de tine ) si sunt aici, nu am fugit 'nu mai stii ce sa zici' - nu imi mai copia replicile ca esti si mai penibila tu nu si obosit sa fii obsedata?
Pisi, daca iti dau poza cu mine te fac si mai suparata decat esti acum. cum ti-am zis, vezi la psihiatru, poate iti vindeci obsesiile nu vezi ca incerc sa te ajut
Of, n-ai imaginatie deloc, aceleasi dume la nesfarsit, ma plictisesti.
Scrie-mi cand o sa-ti faca pui neuronii si o sa-ti devolti bruma aia de creier
efectiv esti inutila in discutia asta, cauta cearta cand o sa fii capabila sa o sustii.
Fapte, nu vorbe, obezo. Din clanta stiti sa dati toti, dar la practica va piere glasul.
Esti o gluma tu destul )
Nu ne certam draga ) eu rad de tine si tu te agiti si imi zici ca sunt grasa si crezi ca nu am job ) astea sunt dume bune si cu imaginatie la tine ))
kkkmakafull întreabă: