| blackkrose a întrebat:

Ce parere aveti despre ochii negri?

Răspuns Câştigător
| Elly4all a răspuns:

Imi plac la nebunie love struck. prietena mea are ochii negri si ii spun mereu sa mi dea mie laughing.sunt frumosi si misteriosi.

31 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sunt superbi love struck Mai ales la fetewinking

| BUBULINA a răspuns:

Cei mai frumosi :X:X

| Puiutz a răspuns:

Bunaaa:*... mie cel putin chiar imi plac love struck. sunt foarteee frumosi :d. si mereu am zis ca sunt asa mai. misteriosihee hee:d...
byee:*

| Ben. a răspuns:

Foarte buna.

| Mina a răspuns:

Cei mai frumosi ochi. :X

| mikey a răspuns:

HM ``mandra mo facut mama la lala la, cu ochi negrii ca mura la lala`` stii cantecu? Poi sunt foarte fermecati ochii negri mie imi plac f mult.happy

| dyanna a răspuns:

Pai... fermecatoribig grin

| Ecaterina96 a răspuns:

Si eu am ochii negri si ii adoooorrrrr
sunt tare tare mandra ca ii am asa
nu mi se deosebeste pupil de restul ochiului numai daca esti fff atent se vede ceva parca ar fi pupila laughing

| felicia_7071 a răspuns:

Am o parere foarte buna happy
Sunt deosebiti de intensi si chiar fermecatori...Cine ii are cu siguranta trebuie sa fie tare mandru happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt frumosi, misteriosi si destul de putine persoane au ochi negri big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt ffff frumosiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oki negri sunt ce mai frumosi ichi pentru ca sunt foarte misteriosi, fetele cu oki negri cuceresc foarte usor baieti, e nevoie doar de o privire intensa si baieti cad la pocioarele lor, oki negri daca te iuti atent la ei te varajesc parca, wsi te gandesti doar la ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt foarte putini cei cu ochii negrii si, si mai, si mai putini cu parul brunet si ochii negrii...si e ceva foarte misterios numai cand te uiti la ei. Prima oara cand m-am imprietenit cu cineva a durat mult ca majoritatea se speriau cand ma vedeau si ma intrebau daca nu cumva am lentile sau macar daca mi-am vopsit parul (dar asta se intampla de mult). Nu stiu ce sa zic, dar nu sunt prea mandru ca am ochii negrii si parul brunet, decat ca sunt aproape unic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi mi-e imi plac ochii negri fiind ca si eu am aceasta culoare la ochi... dar nu numai de asta si fiind ca ma fascineaza mult...:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ochii negri sunt cei mai rar intalniti, cei mai misteriosi si cei mai frumosi, eu am ochii negri.big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac ochii negrii. ii ador. ochii negri misteriosi si profunzi mi-au intrat in suflet, iar un zambet cald l-au facut sa ramana acolo pe veci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu am ochii negri si sunt bruneta dar nu ma consider norocoasa eu vreau ochii albastiiiiii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ii am negri laughing si cred ca ascund multe mistere. se zice ca persoanele cu ochii negrii sunt misterioase

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai ochi negri, niciodata sa nu stai cu ei in pamant. Sunt atat de rari si de frumosi, ca trebuie sa te simti mandra. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista ochi negri, chiar negri, ca si pupila? Ma indoiesc... Cred ca exista caprui foarte inchis.

| kissyou a răspuns:

Si eu am ochii negri:X.ii ador si nu de putine ori s-a intamplat ca atunci cand baietii se uitau in ochii mei sa se loveasca de vre un stalp sau sa se impiedice etc.Deaci in concluzie sunt ffff mandra ca am ochii negrilove struck

| AmaliaM a răspuns:

Ii adorbatting eyelashes. am ochii negri si parul brunet. si imi place chestia asta foarte mult >:d< nu as vrea alta culoare pentru nimic in lume.

| blackporcelain a răspuns:

Eu ii am caprui inchis, gen wenge, gen aceasta culoare http://www.google.com/......tp?/imgres
:(( vreau albastrii sau verzi

| wBroscuța a răspuns:

Mie imi plac ff multlove struck nu numai ca am si eu ochii negrii dar mai mult pentru ca is misteriosi plus daca te uiti atent cristalele mici care se vad usor la cei de culoare deschisa se vad mai greu si de aceea te farmeca fiindca trebuie sa te uiti atentlove struck

| valevale a răspuns:

Sincer eu am ochii negrii parul saten da nu sunt deloc incantatacrying as fii vrut sa ii am verzicrying

| yonwtz04 a răspuns:

Putin norocosi au ochii negri [printre aceia sunt si eu] dar am auzit ca sunt razbunatori si pun suflet in ceea ce fac :*

| thecrissty a răspuns:

Am si eu ochii negri si parul negru am o privire patrunzatoare pana in iteriorul oricarei persoane cel putin asa imi zic prieteni

| corinablabla a răspuns:

Eu ii am caprui fffffffffff inchis deci negrii aproape

| Gaby_Marian_1998 a răspuns:

Pai negrii negrii cinka nu am vazut.insa kafenii spre negru da, si sunt cei mai frmoshi. Ochii „negri„ si mari, toti se perd in ei.Nimeni nu stie nici o data ke ascund, toti citesk in ei exakt ce vrea persoana care ii detine.Sunt mindra ca am asa ochii, si nu imi doresc pentru nimic in lume alta cloare a ochiilor...

Întrebări similare