Eh, pai aici nu e vorba neaparat de "prostii" ca stii si tu... family first pentru majoritatea. Nu poti sa dai randament cum trebuie daca stii ca s-ar putea cand ajungi acasa sa il gasesti pe taica-tu/maica-ta/copil rece...
Man, dacă ai vreo problema trebuie s-o zici unui superior ca să știe ce și cum sa facă. Nu e ok sa ți în tine chestii de genu în tine și sa încurci pe altul
Da, corect. Din ce ai descris tu, nici colegul asta al tau nu stie sa interactioneze cu subalternii.
Într-adevăr nu e ok sa ai depresie cand esti in armata.Dar se mai întâmplă ca uni sa clacheze din N motive si sa apara vreo nenorocire, ca au mai fost cazuri.
Cred ca daca e cazul de depresie printre soldați, ar trebuie trimiși la psiholog si psihiatru si da-ti pe liber o perioada, ca totusi sunt oameni si ei.Plus ca din cate stiu voi faceti un test psihologic pe care trebuie sa il treceți anual.
Ai dreptate in ce ai spus, cred eu. Cat despre cel ce spune ca are depresie, probabil isi facea griji pentru parinti, sa nu ii gaseasca la 2 metri sub pamant si neavand cui sa spuna a tinut in el, posibil ca mediul nu tocmai calm sa fi accentuat emotiile nu tocmai pozitive pe care le avea... Nu pare ca acel caporal de care spui ar fi genul caruia sa ii pese, asadar poate ca recrutul a crezut ca nu poate vorbi cu nimeni. Revenind la intrebare, nu mi se pare corect ca o persoana ce vrea sa faca un anumit lucru, avand posibilitatea, sa puna pe altcineva, care nu are nicio legatura cu situatia, sa actioneze in locul sau.