Dacă nu simte niciunul dintre ei nimic, am o părere bună, însă dacă unul dintre ei simte sau e predispus să simtă, nu va putea exista o adevărată prietenie între ei ci amăgire.
Da exista...dar și eu am un prieten care vorbesc în fiecare zi cu el și neam atasat unu de altul
Gandeste-te ca eu o intreb ce parere are despre tipa X sau Y, daca merita sa incerc la aia. Si ea ma intreaba de baieti, ca ce parere am despre ala sau ala.
Cum am zis, nu e genu meu de fata. Cu ea nu as putea sa merg la un concert de power metal sau alternative rock pentru ca nu ii place.
Si mai e o chestie, eu de cand ma stiu m-am inteles cu fetele mai bine decat cu baietii(long story ).
Sunt convins de asta, si chiar imi pare rau daca am facut-o!
Momentan nu sunt in posesia niciuneia,, nu m-a luat nimeni, nu apartin nimanui!
Sincer nu cred ca exista asa ceva. Au fost băieți care vorbeau cu mine (colegi, vecini, cunoștințe), ma băgau in seama tot timpul și apoi când mi-au zis ca ma plac și eu nu le-am răspuns la fel, m-au tratat doar cu "buna" și atât. Nu are cum sa fie un băiat prieten cu o fata, prieten in adevăratul sens, el va vrea ceva de la acea fata.
Hola chica! Chiar am vrut să-ți scriu azi și am tot uitat. Voiam să-ți arunci ochii pe aici...
Mai rau era sa ai iubit, sti subiectul cu ba te insel cu o fata la care el ok pot participa si eu?
Ai fost ocupată, nu gluma! Oficializează ne relația! Ray nu ne crede
Am ocupata cu somnul ca în ultima vreme am cam uitat ca trebuie sa o fac și pe asta.
De ce nu ne crede?
Recupereaza, că altfel e nasol.
Nu știu! Facem o poza la date-ul din septembrie și îi arătăm ce cuplu dragut suntem noi doua.
Hai fi fericita, zambeste, pentru prima oara in istorie un obiect electronic are constinta si libertatea de alegere, Samsung a5 ti-a fundita sys